Allianz-Ţiriac, în continuare la conducerea UNSAR

V.B.
Bănci-Asigurări / 11 februarie 2014

Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România (UNSAR) şi-a ales, ieri, noua conducere, cu mandate de trei ani, preşedinţia asociaţiei urmând a fi deţinută de societatea Allianz-Ţiriac Asigurări, în timp ce funcţia de Vicepreşedinte a revenit ING Asigurări de Viaţă, conform unui comunicat trimis azi redacţiei.

Allianz-Ţiriac Asigurări deţine Preşedinţia UNSAR încă din 1997, excepţie făcând o scurtă perioadă în care acest statut i-a revenit companiei ING Asigurări de Viaţă.

Tot ieri, a fost stabilită prin vot noua componenţă a Comitetului de Direcţie al UNSAR. Alături de Allianz-Ţiriac Asigurări şi ING Asigurări de Viaţă, din acesta vor face parte societăţile BCR Asigurări de Viaţă, Generali România, Gothaer Asigurări - Reasigurări, Grawe România şi Uniqa Asigurări.

Comitetul de Direcţie reprezintă structura care asigură activitatea operaţională a Uniunii şi care este responsabilă cu transpunerea în practică a hotărârilor Adunării Generale.

De asemenea, în cadrul UNSAR a fost primit ieri un nou Membru Asociat. Este vorba despre Eurolife ERB Asigurări de Viaţă, care se alătură companiilor Credit Europe Asigurări şi Asito Kapital, numărul Membrilor Asociaţi UNSAR ajungând astfel la trei.

Înfiinţată în 1994, UNSAR reprezintă 24 de companii de profil ce deţin o pondere de peste 90% din piaţa naţională de asigurări.

Activitatea UNSAR are drept obiectiv reprezentarea, gestionarea şi apărarea intereselor profesionale, economice şi sociale ale membrilor săi în faţa organismelor, organizaţiilor publice sau private, atât în România, cât şi în străinătate.

UNSAR reprezintă, de asemenea, interesele colective ale membrilor săi cu privire la problemele din industria de asigurări, iar funcţiile sale includ servicii pentru membri şi colaborarea cu instituţiile publice privind piaţa de asigurare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb