Alpha Bank Romania lansează planul de refinanţare Alpha All in 1

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 5 decembrie 2007

Clienţii băncii au acum posibilitatea de a-şi consolida creditele deja contractate, plătind o singură rată, mai mică

Alpha Bank Romania lansează planul de refinanţare Alpha All in 1 prin care clienţii pot plăti o singură rată pentru mai multe credite contractate de la o singură bancă sau de la instituţii financiar-bancare diferite.

Alpha All in 1 finanţează în totalitate soldul creditelor iniţiale, dobânda acumulată de la momentul ultimei scadenţe până la data refinanţării, comisionul de rambursare în avans şi alte costuri care intervin la stingerea creditelor.

Cu Alpha All in 1 clienţii pot acumula într-un singur credit cu o rată lunară unică, mai avantajoasă, credite de nevoi personale, credite pentru achiziţionarea bunurilor de folosinţă îndelungată, credite auto, facilităţile de credit prin intermediul cardurilor, credite de investiţii imobiliare, credite punte sau leasing financiar.

"Alpha All in 1 se adresează clienţilor care au mai multe credite, contractate în perioade diferite, la costuri mai mari decât cele practicate în prezent. Implicit, acest lucru înseamnă mai multe contracte de administrat, mai multe rate de plătit, în mai multe locuri" spune Sergiu Oprescu, Preşedinte Executiv Alpha Bank Romania. "Planul de refinanţare Alpha All in 1 rezolvă aceste incoveniente, clienţii plătind o singură rată lunară, la o singură bancă. Mai mult, prin consolidarea creditelor contractate, clienţii pot împrumuta suplimentar sau pot extinde perioada de creditare, produsul Alpha All in 1 adaptându-se perfect nevoilor lor."

În cazul în care clienţii decid să majoreze suma refinanţată sau să transfere la Alpha Bank şi alte produse financiar-bancare (conturi curente, depozite sau alte instrumente financiare), beneficiază de condiţii speciale la acordarea creditului de refinanţare Alpha All in 1.

Odată cu planul de refinanţare Alpha All in 1, clienţii beneficiază şi de alte facilităţi: AlphaCard Visa Credit cu utilizare internaţională cu un disponibil de bani de până la 5.000 euro (echivalent în lei), la care nu se percepe taxă de emitere şi taxă de administrare în primul an; asigurare de viaţă fără costuri suplimentare şi valabilă pe toată perioada contractului de credit pentru creditele mai mari de 5.000 euro şi acces gratuit la Alpha Click, serviciul de Internet Banking. În plus, clienţii cu credite în valoare de peste 30.000 euro sau echivalent devin membri Alpha Club, program ce le oferă multiple reduceri şi facilităţi în reţeaua partenerilor.

Pentru Alpha All in 1, comisionul de administrare se percepe o singură dată, la acordarea creditului, iar valoarea lui este diferită în funcţie de tipul garanţiei: 3% sau 6% din suma împrumutată, pentru creditele acordate în baza unei garanţii reale mobiliare şi de 120 euro pentru cele garantate cu ipotecă. La alegerea clientului, acest comision poate fi inclus în credit.

Cheltuielile directe legate de analiza dosarului de credit sunt în valoare de 10 euro sau 20 euro (echivalent în lei), în funcţie de varianta aleasă şi tipul garanţiei şi se plătesc doar dacă împrumutul este aprobat.

Despre Alpha Bank Romania

Alpha Bank Romania a fost înfiinţată în anul 1993 şi aparţine unuia dintre cele mai mari grupuri financiare din Grecia, Alpha Bank Group. Grupul bancar este reprezentat în România şi de Alpha Finance, Alpha Advisory, Alpha Leasing IFN şi Alpha Insurance Brokers.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. multumesc pentru aceasta minunata posibilitate de refinantare , este extraordinara , cea mai buna din toate planurile de refinantare de la alte banci. O zi minunata

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb