ALRO continuă implementarea acţiunilor de prevenire şi atenuare a efectelor COVID-19

S.B.
Companii / 10 iunie 2020

ALRO continuă implementarea acţiunilor de prevenire şi atenuare a efectelor COVID-19

ALRO S.A. a implementat măsuri de siguranţă suplimentare şi complementare celor introduse la începutul crizei sanitare cauzate de noul COVID-19. Accesul în locaţiile companiei este permis după realizarea termoscanării cu ajutorul camerelor aflate în punctele de acces, programele de muncă ale departamentelor au fost decalate pentru reducerea contactului între angajaţi, a fost extins programul de telemuncă şi au fost implementate pauze suplimentare de odihnă în locuri special amenajate, în conformitate cu recomandărilor autorităţilor, locuri în care purtarea măştii nu este obligatorie şi personalul poate respira liber pentru a se menţine un nivel normal al saturaţiei oxigenului în corp.

"Protocoalele şi procedurile stricte destinate protejării sănătăţii angajaţilor noştri şi crearea unui mediu de lucru sigur şi-au dovedit eficienţa, atât în prevenirea infectărilor, cât şi în asigurarea continuităţii operaţiunilor noastre", a spus Gheorghe DOBRA, Director General al ALRO Slatina. "Noile măsuri preventive implementate au rolul de a spori nivelul de siguranţă în care ne desfăşurăm activitatea şi de a ne asigura că fiecare dintre noi se întoarce sănătos acasă la cei dragi", a adăugat Gheorghe DOBRA.

ALRO a implementat protocoale şi proceduri complexe de la declanşarea crizei sanitare COVID-19, în coordonare cu autorităţile centrale şi locale şi cu respectarea recomandărilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru şantierele industriale. Toţi angajaţii au primit materiale şi echipamente medicale de protecţie şi au fost instruiţi cum să acţioneze pentru a preveni infectarea cu noul COVID-19, zonele fabricii sunt curăţate, igienizate şi dezinfectate în mod regulat, recomandările privind păstrarea distanţei fizice şi a măsurilor de igienă au fost marcate vizual în incinta locaţiilor, panouri de plexiglass au fost montate în anumite zone, iar Compania realizează în timp real testări punctuale preventive.

Încă din faza incipientă a crizei sanitare COVID-19, ALRO a realizat simulări privind planurile de urgenţă şi de continuitate a activităţii pentru situaţia în care unul sau mai mulţi angajaţi s-ar infecta cu noul COVID-19, astfel încât operaţiunile să nu fie afectate, iar produsele să fie livrate fără întârzieri, conform obligaţiilor contractuale.

În plus, ALRO are propria brigadă de pompieri, care este complet operaţională în interiorul fabricii sale, cât şi propriul său dispensar medical şi a dispus de un ajutor considerabil din partea companiei sale afiliate de securitate, Rivergate. Toate aceste entităţi sunt în alertă 24/7.

Până în acest moment, Compania a sprijinit eforturile de prevenire şi atenuare a efectelor COVID-19 prin donarea a peste 440.000 RON către Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, Crucea Roşie Română, Olt şi Asociaţia Internaţională de Poliţie din România, Olt, precum şi prin donarea de echipamente de protecţie, veste reflectorizante şi aparate video pentru termoscanare. De asemenea, ALRO a sprijinit şi Spitalul Fundeni din Bucureşti cu 30.000 RON pentru achiziţia de echipamente de testare pentru personalul medical şi pacienţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb