Amadeus extinde colaborarea cu United Airlines

A.I.
Companii / 2 septembrie 2019

Amadeus extinde colaborarea cu United Airlines

Amadeus a anunţat continuarea parteneriatului cu United Airlines pentru extinderea la nivel de industrie a New Distribution Capability (NDC) prin dezvoltarea, testarea şi aducerea pe piaţă a noilor oferte de conţinut, precum noile pachete Corporate Bundles şi tarifele Dynamic Bundled Fares ale United, se arată într-un comunicat remis redactiei noastre.

Aceste noi produse inovatoare vor permite clienţilor să îşi personalizeze călătoriile cu United optând pentru facilităţi precum Premier Access, bagaj verificat, acces la United Club şi multe altele împreună cu rezervările la un preţ redus.

Anunţul de astăzi marchează o nouă etapă în procesul de adoptare a conţinutului NDC, furnizat de United prin intermediul platformei Amadeus de Travel şi demonstrează modul în care ambele companii îşi concentrează eforturile comune în direcţia dezvoltării şi furnizării avantajelor oferite de NDC pentru toţi jucătorii din industria de turism, cât şi pentru clienţii lor.

Tye Radcliffe, Director of Distribution al United Airlines, a declarat : "La United, obiectivul este să oferim clienţilor noştri cele mai bune experienţe din momentul în care achiziţionează un pachet de călătorie până în momentul în care se întorc acasă. Colaborând cu Amadeus, suntem capabili să explorăm standardele tehnologice, precum NDC, care ne vor ajuta să ne diferenţiem ofertele faţă de competiţie şi să oferim acea experienţă de achiziţie pe care clienţii şi-o doresc atunci când îşi rezervă călătoriile prin United".

Elena Avila, Executive Vice President of Airlines, Americas, Amadeus, a adăugat: "Colaborarea noastră strânsă cu United este semnificativă atât la nivel global, cât şi la nivel regional. Continuăm să ne extindem activitatea în regiunea Americii de Nord cu lideri globali precum United, în plus, colaborarea pe zona NDC contribuie la evoluţia întregii industrii în direcţia creării de standarde de pe urma cărora vor beneficia toţi jucătorii din industrie. Ritmul schimbării nu arată semne de încetinire şi suntem siguri că investiţia Amadeus în NDC şi în inovaţia tehnologică din domeniul turismului va ajuta United să îşi atingă obiectivele pe termen scurt şi lung."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb