ANATOLI ANTONOV: "Expulzările Washingtonului distrug ceea ce a mai rămas din relaţiile ruso-americane"

M.D
Internaţional / 26 martie 2018

"Expulzările Washingtonului distrug ceea ce a mai rămas din relaţiile ruso-americane"

Ambasadorul rus în Statele Unite, Anatoli Antonov, a apreciat, astăzi, că decizia Washingtonului de a expulza 60 de diplomaţi ruşi în urma otrăvirii unui fost spion rus în Marea Britanie, distruge ceea ce a mai rămas din relaţiile ruso-americane, relatează The Associated Press.

Antonov a denunţat iniţiativa americană drept lipsită de consideraţie şi provocatoare şi a ameninţat, citat de agenţiile ruse de ştiri, cu un răspuns "adecvat" din partea Moscovei.

"Statele Unite distrug ceea ce a mai rămas din relaţiile ruso-americane", a anunţat ambasadorul rus la Washington

"Washingtonul va purta responsabilitatea consecinţelor", a mai adăugat acesta.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Se vorbeste de otravirea celor 2 rusi din UK de parca e dovedit dinainte ca Rusia i-ar fi otravit. Orice Rusia NU avea niciun interes - un fost spion a e ca un ulei de motor expirat - nu mai foloseste la nimic, nici nu te deranjeaza cu nimic. TInsa cunoaste secrete despre UK si SUA pentru care spionase. Deci - trebui elimnat. Deci cine avea interes sa fie eliminati rusii? Chiar UK si SUA. O magarie special conceputa fie de SUA fie de UK fie chiar impreuna ca sa-i de-a in gat tot pe rusi (evident, pe cine altii) ) si regizata ca lumea sa treaca pe planul 2 orice Brexit si tarife ale lui Trump - si desigur sa aiba motiv sa aplice noi sanctiuni Rusiei.

    De fapt noile sanctiunil impotriva Rusiei le pregatisera SUA si catelusul lor din UE - UK - demult si nu aveau motiv sa le aplice. Asa ca au fabricat un motiv. 

    FARA ANTIDOT CEI 3 INTOXICATI MUREAU DEMULT - DECI UK E CAPABILA SA PRODUCA SI AGENTUL NOVICIOK (NU E NICIO PROBLEMA PTR ORICE LABORATOR MILITAR) SI ANTIDOTUL. 

    De fapt nu rusii ci chiar UK trebuie sa dea explicatii Rusiei cum e posibil sa fie ucisi pe teritoriul UK cetateni rusi... 

    In psihoza creata se uita cine trebuie sa explice si cui sa explice ce s-a intamplat. Mai ales ca nu s-a ostenit nimeni sa dovedeasca nimic.  

    E suficient sa acuzi pe cineva de orice si acela e condamnat ?! - acesta e noul model de democratie occidentala care ni se baga pe gat tuturor. Oare un tribunal poate da o sentinta (oricare) fara dovezi? 

    In context ce bine ca suntem da partea cui trebuie si expulzam si noi la garamada un diplomat - ca sa nu fim noi insine acuzati ca tinem ca partea gresita...sa ne inchipuim insa ca acelasi model de acuzatii ieftine fara acoperire ni se poate aplica oricand si noua Romaniei daca nu ne aratam solidari cu fratele mai mare - SUA si UK si care or mai fi ei...Bravos natiune!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb