ANGELA MERKEL:  "Imigranţii extracomunitari oferă avantaje economiei, iar Germania îi poate integra"

Internaţional / 2 ianuarie 2016

"Imigranţii extracomunitari oferă avantaje economiei, iar Germania îi poate integra"

Germania trebuie să aibă o abordare unitară în privinţa imigranţilor, afirmă cancelarul Angela Merkel, oferind asigurări că venirea masivă a extracomunitarilor oferă avantaje economiei germane şi că ţara poate face faţă valului de refugiaţi, informează The Wall Street Journal, citat de Mediafax.

"Nu există niciun dubiu: afluxul de imigranţi va necesita eforturi mari din partea noastră. Va necesita timp, energie şi fonduri, mai ales pentru integrarea permanentă a acestor oameni", a declarat Merkel.

"Germania trebuie să tragă învăţăminte din erorile trecutului; oricine vrea să trăiască în Germania trebuie să respecte valorile germane, tradiţiile, legile şi limba, acestea fiind condiţii pentru o coabitare marcată de respect", a subliniat Merkel.

"Sunt convinsă că, dacă vom avea abordarea corectă, actuala sarcină majoră de integrare a atât de mulţi oameni va fi o oportunitate pentru viitor, pentru că noi avem un angajament civic măreţ şi un concept complet de măsuri politice", a insistat liderul de la Berlin.

"Orice ţară beneficiază întotdeauna de pe urma imigraţiei de succes, atât pe plan economic, cât şi la nivel social", a dat asigurări Angela Merkel.

Guvernul Angela Merkel s-a expus criticilor dure atât la nivel intern, cât şi la nivel european pentru că a avut o atitudine de încurajare a imigranţilor extracomunitari. În Germania au ajuns, în 2015, 1,1 milioane de imigranţi, în principal din Orientul Mijlociu şi din nordul Africii. Pe fondul criticilor, popularitatea Angelei Merkel a scăzut în ultimele luni.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Integrarea acestor imigranti aparent pare a fi simplu....Declaratiile lui d-na Merkel sunt strict politice... Din acest "exod de imigranti" trebuie sa se nasca multe generatii pana sa se inegreze in comunitatea...europeana. Iar pana atunci vor fi din ce in ce mai multe influiente din partea "neamurilor musulmane "din orient care vor incerca sa destabilizeze....Europa,folosi nd acest "pestrit exod de imigranti" Mai in gluma mai in serios sa nu cumva sa ajunga "nemtii" sa trabuiasca sa se inegreze in societatea lor musulmana. Asa ca mai rezervat in spusele lui d-na Merkel...nu mai este valabil si nici nu se pot compara exodurile din perioadele interbelice ..etc

    1. Păi stai să vedem: o familie de europeni are, în general, câte 1 (una bucată) copil; o familie musulmană... mai mulți, cam cât rezistă uterul doamnei. Ca atare nu e decât o chestiune de câteva decenii până când harapii ajung majoritari în Europa și ne integrează ei pe noi în harăpie, șaria și alte binecuvântări d-astea de Ev Mediu timpuriu, și realizează asta fără să tragă un glonț, fără să pună o bombă! Povestea asta cu integrarea harăpească în Europa n-o mai cred nici cretinii, d-apăi cei care au „fericirea” unui cartier d-al ăstora prin preajmă!

      Așa că mai bine s-ar duce madam Mercăl să se integreze ea cu tot neamul în harăpie că a reușit să distrugă Europa cu cretinăriile ei! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb