ANM: avertizări meteo în zona de sud-est a ţării si Carpaţii Orientali şi Meridionali

A.D.
Miscellanea / 30 septembrie

Sursa foto: internet

Sursa foto: internet

Cod galben de ploi şi intensificări ale vântului, în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei/ Cod galben de ninsori, în Carpaţii Orientali şi Meridionali/ Un alt Cod galben de vânt puternic, marţi, în Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei şi estul Munteniei, transmite news.ro.

Meteorologii au emis o avertizare meteo, Cod galben de ploi şi intensificări ale vântului, valabilă până mâine dimineaţă, în Moldova, Dobrogea şi estul Munteniei, în timp ce în zonele de munte, la altitudini de peste 1.700 de metri, în Carpaţii Orientali şi Meridionali, este Cod galben de ninsori şi vânt puternic. Un alt Cod galben, de vânt puternic, va intra în vigoare mâine, în Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei şi estul Munteniei. În Capitală, astăzi vremea va fi închisă şi rece, dar de marţi temperaturile vor creşte.

ANM a emis o atenţionare Cod galben de ploi însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului valabilă de luni, de la ora 10.00, până mâine, la aceeaşi oră.

În intervalul menţionat, în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei vor fi averse, iar mai ales prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 25...40 l/mp şi izolat peste 50 l/mp. Vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de 50-70 km/h.

Intensificări ale vântului, cu viteze în general de 45-55 km/h, vor mai fi pe parcursul zilei şi în vestul şi sudvestul ţării, transmite news.ro.

Un alt Cod galben, valabil în acelaşi interval, vizează ninsori şi intensificări ale vântului, la altitudini în general de peste 1.700 de metri, în Carpaţii Orientali şi Meridionali. În aceste zone, vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, iar vântul va avea intensificări, cu viteze de 70-90 km/h.

Aceste două atenţionări vizează judeţele Maramureş, Suceava, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Bacău, Vaslui, Galaţi, Vrancea, Buzău, Brăila, Tulcea, Constanţa, Ialomiţa, Călăraşi şi în unele zone ale judeţelor Prahova, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Sibiu, Braşov, Covasna, Harghita şi Bistriţa-Năsăud.

O altă atenţionare Cod galben, privind intensificări ale vântului, va fi în vigoare de mâine, de la ora 10.00, până miercuri, la aceeaşi oră.

În intervalul menţionat, în Dobrogea, jumătatea de sud a Moldovei şi estul Munteniei, vântul va avea intensificări cu viteze la rafală de 50-70 km/h. Sunt vizate judeţele Vaslui, Galaţi, Brăila, Tulcea, Constanţa şi, parţial, Ialomiţa, Călăraşi, Vrancea, Bacău.

În zona municipiului Bucureşti, de astăzi, de la ora 10.00, până marţi, la ora 9.00, vremea va fi închisă şi rece. Pe parcursul zilei temporar va ploua slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 9 -11 grade. Vântul va sufla slab şi moderat.

De mâine dimineaţă temperaturile vor creşte faţă de ziua precedentă ajungând la 19-21 de grade, iar cea minimă de 7-9 grade, transmite news.ro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9756
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4451
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2677
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9563
Gram de aur (XAU)Gram de aur378.7000

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb