Antibiotice Iaşi a fost premiată la Gala Companiilor Sustenabile din România

G.D.
Companii / 6 aprilie 2023

Antibiotice Iaşi a fost premiată la Gala Companiilor Sustenabile din România

Compania Antibiotice Iaşi a obţinut două premii în cadrul celei de-a XI-a ediţii a competiţiei Romanian CSR Awards - Gala Companiilor Sustenabile organizată în data de 5 aprilie, la Bucureşti, conform unui comunicat remis redacţiei. La acest eveniment, unicul din România ce premiază anual cele mai bune proiecte de sustenabilitate şi responsabilitate socială care au contribuit la îmbunătăţirea calităţii vieţii comunităţilor din ţara noastră, au participat 250 de companii ce au aliniat în competiţie 300 de proiecte.

Potrivit sursei citate, orientarea companiei Antibiotice spre un comportament etic şi responsabil atât faţă de comunitate cât şi faţă de proprii angajaţi a fost apreciată şi recunoscută astfel, prin acordarea a două premii pentru campaniile desfăşurate în anul 2022: "Solidaritate fără graniţe" (premiul III-categoria Parteneriat Intersectorial) şi "Plus pentru viaţă!"(menţiune - categoria Susţinerea angajaţilor).

Accesul la medicamente pentru populaţia aflată în dificultate ca urmare a conflictului din Ucraina a fost principalul obiectiv al proiectului "Solidaritate fără graniţe". De asemenea, dorinţa angajaţilor companiei de a se implica în criza umanitară generată de acest război, a determinat ca prin intermediul organizaţiei Crucea Roşie Română, să fie donate alimente şi bunuri pentru refugiaţi şi de asemenea, au fost susţinute centre de sprijin pentru mame ucrainene singure, aflate în dificultate. În total 5000 de persoane au beneficiat de medicamente în spitalele din Ucraina, iar 1000 de persoane au beneficiat de ajutoarele distribuite prin Crucea Roşie Română.

În ceea ce priveşte susţinerea angajaţilor, Antibiotice a implementat o serie de programe care au avut ca scop menţinerea unei stări de siguranţă a angajaţilor atât la locul de muncă, cât şi în afara orelor de program. Astfel, compania a organizat în anul 2022 cel de-al treilea curs de prim ajutor pentru proprii angajaţi. Totodată, luând în considerare recomăndările Consilului European de Resuscitare pentru pregătirea tinerei generaţii, viitori adulţi care au nevoie de educaţie civică privind acordarea de prim ajutor, în ediţia din anul 2022, a fost susţinut, pentru prima dată, un curs special de prim ajutor adaptat atât pentru angajaţi cât şi pentru copiii acestora cu vârsta de peste 12 ani. Astfel, 100 de angajaţi şi copiii acestora şi-au însuşit măsuri de prim ajutor în caz de stop cardio respirator, dar şi cum să vină în sprijinul semenilor, să reacţioneze corect în situaţii de urgenţă precum accident, traumă sau obstrucţie de căi respiratorii. Suplimentar, 400 de angajaţi au fost instruiţi pentru acordarea primului ajutor utilizând un defibrilator automat.

În ultimii 6 ani consecutivi, compania Antibiotice Iaşi a primit, în cadrul competiţiei Romanian CSR Awards, onorante premii pentru implicarea în dezvoltarea de programe care vin în sprijinul comunităţilor, a mediului înconjurător şi al propriilor angajaţi, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb