Antreprenorii şi managerii pot beneficia de un program gratuit de productivitate personală şi profesională, în luna noiembrie

A.T.
Miscellanea / 30 octombrie 2020

Antreprenorii şi managerii pot beneficia de un program gratuit de productivitate personală şi profesională, în luna noiembrie

Dan Luca, cel mai citit autor de cărţi de productivitate, cu best seller-uri pe Amazon, organizează, de la întâi noiembrie, un program de productivitate dedicat antreprenorilor şi managerilor afectaţi de pandemie, pentru 30 de zile.

La programul "Tratament anti-amânare: Productiv acasă şi la birou" s-au înscris deja peste 1.000 de participanţi. Aceştia vor primi zilnic, în mod gratuit, îndrumări în format video, în care trainerul le arată metode, strategii şi instrumente pentru refacere emoţională, mentală şi fizică, potrivit unui comunicat transmis redacţiei.

Fondatorul programului a declarant: "Trăim o periodă dificilă, în care lucrurile se schimbă de la o zi la alta, iar nivelul de oboseală, depresie şi suprasaturaţie a atins cote alarmante. Nu mai există puncte de reper fixe, oamenii intră foarte uşor în spirale negative în care îşi pierd energia, claritatea şi încrederea. Eu cred că responsabilitatea mea e să fac aceste strategii şi instrumente cât mai cunoscute, astfel încât fiecare să aibă capacitatea să facă schimbări în propria viaţă în aceste vremuri extraordinar de dificile".

În aprilie, în starea de urgenţă, Dan Luca a realizat o succesiune de live-uri zilnice, pe o reţea de socializare, la care au participat peste 5.000 de persoane. Timp de 30 de minute le-a arătat participanţilor mini-strategii despre cum să rămână productivi acasă: cum pot organiza un birou în locuinţă, cum pot gestiona emoţiile negative, ce ritualuri de dimineaţă pot urma, ce fel de exerciţii de înviorare şi energizare pot face.

Programul din luna noiembrie îşi propune să prezinte participanţilor strategii pentru organizarea zilei, interacţiunea cu colegii, evitarea amânării anumitor acţiuni, deconectare, gestionarea stresului şi a emoţiilor negative, păstrarea energiei întreaga zi, dar şi aplicaţii de productivitate utile.

"Cei care s-au înscris în program primesc zilnic filmul de cinci minute cu strategii şi ponturi. Obţin maximum din program dacă îl parcurg în doi, ca să se sfătuiască şi să se susţină reciproc. La finalul lunii noiembrie vor fi mai bine structuraţi, productivi, echilibraţi, dar mai ales zâmbitori. Estimez că de data acesta vor fi 10.000 de persoane care vor particia, având mare nevoie de această îndrumare", precizează Dan Luca.

Participanţii la programul din luna noiembrie şi în general, la programele sale de productivitate, sunt oameni de afaceri, manageri de departamente, specialişti. Sunt persoane cu vârsta cuprinsă între 30 şi 50 de ani, părinţi, cu performanţe în diferite domenii, dar cu efecte negative asupra sănătăţii, unii fiind chiar aproape de burnout. 60% sunt antreprenori, un sfert sunt top şi middle management, iar 15% sunt freelanceri, team leaderi. Toţi sunt români, dar 10% sunt români care trăiesc în afara graniţelor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb