Anunţ de finalizare a implementării proiectului SMLEA SEE TDEE

Comunicate de presă / 22 decembrie 2023

Anunţ de finalizare a implementării proiectului SMLEA SEE TDEE

Societatea SIMTECH INTERNATIONAL, cu sediul în Str. Fetesti, nr. 52, Bucuresti, sector 3, anunţă încheierea, la 31.12.2023, a Proiectului nr. 436/390112 având Cod SMIS 2014+ 156460, intitulat Sistem integrat de monitorizare, analiză şi diagnosticare a liniilor electrice aeriene din SEE în vederea creşterii eficienţei energetice la transportul şi distribuţia energiei electrice - acronim SMLEA SEE TDEE, încheiat cu Ministerul Cercetării, Inovării şi Digitalizarii în cadrul Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, apel Proiect tehnologic inovativ.

Valoarea totală a Contractului de finanţare este de 7.372.323,52 lei, iar cheltuielile eligibile sunt în valoare de 6.555.927,31 lei.

Scopul proiectului este realizarea unui produs nou bazat pe cercetarea realizata de firma Simtech International in cadrul proiectului si pe transferul de cunostinte si rezultate de cercetare de la o entitate recunoscuta in domeniul cercetarii: ICMET.

Obiectivul general al proiectului: Introducerea in fabricatie a configuratiilor unui Sistem integrat de monitorizare, analiza si diagnosticare a liniilor electrice aeriene din SEE in vederea cresterii eficientei energetice la transportul si distributia energiei electrice , supunand analizei componentele de baza ale LEA din SEE.

Dintre obiectivele specifice ale proiectului, putem menţiona: elaborarea, realizarea si experimentarea modelelor experimentale ale subsistemelor pentru monitorizarea, analiza si diagnosticarea LEA din SEE, in transportul si distributie energiei electrice; elaborarea, realizarea si experimentarea modelului experimental al subsistemului pentru monitorizarea, analiza si diagnosticarea calitatii energiei electrice in transportul si distributia energiei electrice; elaborarea configuratiilor prototipului constituit prin integrarea subsistemelor de monitorizare, analiza si diagnosticare LEA din SEE si a calitatii energiei in transportul si distributia energiei electrice; realizarea si testarea componentelor soft ale SMLEA SEE TDEE; realizarea si incercarea prototipului configuratiei maximale a SMLEA SEE TDEE; pregatirea pentru lansarea in fabricatie a sistemului integrat de monitorizare, analiza si diagnosticare a LEA din SEE si a calitatii energiei in vederea cresterii eficientei energetice la transportul si distributia energiei electrice.

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Manager proiect

Dr. ing. Gabriel TANASESCU

SIMTECH INTERNATIONAL SRL

office@simtech-international.ro

0722.319.678

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb