Apple Pay a ajuns la clienţii ING Bank România

T.I.
Companii / 26 iunie 2019

Apple Pay a ajuns la clienţii ING Bank România

ING Bank România a adus, astăzi, pentru clienţii săi persoane fizice şi juridice serviciul Apple Pay, care transformă plăţile mobile oferind o opţiune de plată simplă şi sigură, potrivit unui comunicat al băncii.

Atunci când este folosit un card de debit sau de credit cu Apple Pay, datele cardului nu sunt stocate pe dispozitive sau pe serverele Apple. În schimb, un număr specific dispozitivului este asociat şi salvat într-un format criptat în spatele unui cip securizat Secure Element pe dispozitiv. Fiecare tranzacţie este autorizată cu un cod dinamic unic de securitate.

"Lansarea Apple Pay a fost intens aşteptată de clienţii ING şi completează acum opţiunile pe care le oferim pentru plăţile mobile, alături de serviciul ING Pay, disponibil pentru utilizatorii de Android. Dacă ne uităm la cifrele privind gradul de utilizare şi rata de adopţie nu numai pentru ING Pay, dar şi ING Home'Bank, nu avem nicio îndoială că asistăm la o revoluţie digitală, ce se extinde şi asupra comportamentului financiar, iar planurile pe care le avem în acest an vor contribui la îmbunătăţirea experienţei utilizatorilor privind plăţile mobile.", a declarat Robert Anghel, Head of Mobile Payments, citat în comunicat.

Folosind iPhone-ul sau Apple Watch-ul, clienţii pot plăti cu Apple Pay în magazine, restaurante, taxi, automate şi în multe alte locuri. De asemenea, clienţii pot face cumpărături în aplicaţii sau pe site-uri web în Safari prin intermediul Apple Pay, fără a mai fi necesar să completeze formulare de înregistrare a contului sau să introducă, în mod repetat, adresa de facturare sau livrare.

La fiecare achiziţie, autentificarea se poate realiza, cu o privire sau atingere folosind funcţiile Face ID sau Touch ID, sau utilizând parola dispozitivului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb