Armonie în living, cu mobila Kera Furniture Constanţa

Companii / 25 noiembrie 2021

Armonie în living, cu mobila Kera Furniture Constanţa

Fie că lucraţii de acasă sau aţi reluat munca la birou, la finalul zilei nu vă doriţi decât să vă relaxaţi pe canapea, cu o gustare dulce, un film bun şi companie plăcută. Livingul devine un spaţiu-cheie al locuinţei dvs., perfect pentru relaxare, distracţie, voie bună. Pentru a profita din plin de spaţiu, amenajarea este esenţială.

Kera Furniture vă propune soluţia perfectă: mobilă pe comandă, produsă la Constanţa - personalizabilă din toate punctele de vedere. Iar cum ideile sunt multe şi planurile diverse, echipa vă va ajuta să găsiţi soluţia ideală pentru spaţiul şi nevoile dvs. Puteţi să vă faceţi o idee în avans, urmând traiectoria pe care o vom prezenta în continuare!

Canapeaua - piesa de bază din living

Canapeaua este nucleul în jurul căruia gravitează restul mobilei. Când vine vorba de amenajarea livingului, recomandăm ca prima şi cea dintâi alegere să fie legată de canapea, iar apoi, restul pe baza designului şi a culorii acesteia.

Canapelele marca Kera mobilă Constanţa variază de la modele standard la modele sofisticate, vintage. Suntem deschişi tuturor ideilor, astfel încât dvs. să obţineţi rezultatul dorit. Odată ce aţi ales tipul dorit (clasică, tip colţar, cu ladă de depozitare, cu recliner), puteţi personaliza diferite aspecte, precum culoarea (sau combinaţia de culori), materialul şi accesoriile. În plus, puteţi opta pentru canapea de 2 sau 3 locuri (chiar şi mai multe), însă dimensiunea finală, totală poate fi adaptată conform spaţiului dvs.

Dacă vă permite spaţiul, canapeaua o puteţi "asorta" cu alte elemente similare: fotolii, taburete, divane sau banchete comode. Pentru un aspect tradiţional, mergeţi pe un model cât mai similar, în aceleaşi nuanţe. Însă dacă doriţi un aspect modern, excentric, alegeţi canapeaua şi fotoliul sau taburetul în nuanţe diferite - clasicul alb cu negru sau combinaţii de culori tari, cum ar fi galben cu albastru.

Biblioteca - indispensabilă în orice living

Dacă sunteţi tipul de persoană care niciodată nu are loc suficient, cu siguranţă vă trebuie o bibliotecă bogată în rafturi şi sertare, pentru a depozita tot ce vă trebuie unde vă trebuie. Având posibilitatea de a realiza pe comandă, biblioteca poate fi complet personalizabilă - atât din punct de vedere al dimensiunilor (lăţime, lungime, înălţime), cât şi al tipurilor de rafturi, uşi şi spaţii. Desigur, materialele sunt de calitate şi disponibile în culori variate.

Dacă spaţiul nu vă permite, puteţi opta pentru corpuri individuale: cele tip dulap, cu sertare sau uşi (pe care puteţi pune şi televizorul) sau corpuri suspendate, deschise sau închise. Vor fi lucrate cu grijă, acordând atenţie maximă detaliilor importante, în special dimensiunilor - precizia este esenţială când vine vorba de spaţii reduse sau înguste.

Alte posibilităţi de utilizare a spaţiului din living

În funcţie de nevoile dvs. şi de spaţiul care vă rămâne disponibil, puteţi transforma câte un colţişor din cameră într-un spaţiu dedicat.

Dacă lucraţi de acasă, este esenţial să aveţi amenajată o zonă micuţă pentru birou. Acesta se poate realiza la comandă, pe dimensiunile dorite şi din diverse materiale. În plus, puteţi adăuga elemente pentru calculator sau diverse rafturi şi sertare.

Iar dacă living-ul este larg sau cu bucătărie deschisă, puteţi alege o zonă pe care să o amenajaţi ca un mic loc de dining. Putem realiza mese din lemn, sticlă sau, pentru rezistenţă maximă şi aspect sofisticat, din blat de granit. Varietatea culorilor disponibile va face ca zona să se încadreze perfect în living.

Pe lângă acestea, aveţi şi numeroase opţiuni de "accesorizare" şi personalizare a spaţiului. Câteva dintre acestea le găsiţi la Kera Furniture: perdele şi draperii din materiale şi cu modele diverse sau tapete pentru perete - colorate, sobre, simple, excentrice, după gust!

Echipa Kera Furniture Constanţa vă ajută să alegeţi mobila perfectă pentru a crea living-ul ideal pentru dvs! Punând accentul pe seriozitate, creativitate şi atenţie la detalii, rezultatele muncii noastre sunt întotdeauna cel puţin pe măsura aşteptărilor clienţilor noştri. Pentru a vă convinge, vă invităm să aruncaţi o privire pe site-ul nostru web sau să ne vizitaţi showroom-ul, situat în zona centrală a municipiului Constanţa.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb