ARSC solicită prelungirea termenului de depunere de cereri de finanţare

C.B.
Companii / 23 ianuarie 2020

ARSC solicită prelungirea termenului de depunere de cereri de finanţare

Asociaţia Română pentru Smart City solicită ministrului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, prelungirea termenului de depunere de cereri de finanţare în cadrul Programului Operaţional Capacitate Administrativă 2014 - 2020, Cererea de Proiecte nr. CP13/2019 până la finalul lunii februarie 2020, conform unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Cererea de Proiecte nr. CP13/2019 cu titlul "Fundamentarea deciziilor, planificare strategică şi măsuri de simplificare pentru cetăţeni la nivelul administraţiei publice locale din regiunile mai puţin dezvoltate" face referire la introducerea de sisteme şi standarde comune în administraţia publică locală ce optimizează procesele orientate către beneficiari în concordanţă cu SCAP (Strategia pentru Consolidarea Administratiei Publice).

Potrivit sursei citate, lansarea apelului s-a suprapus cu schimbarea Guvernului României şi cu perioada sărbătorilor de iarnă.

Prin urmare, datorită timpului scurt rămas până la împlinirea termenului, proiectele ce vor fi depuse la nivelul Bucureştiului vor acoperi mai puţin de 40% din bugetul apelului, iar la nivelul celorlalte regiuni procentul este sub 30%.

În ciuda eforturilor depuse de un număr semnificativ de instituţii publice, pentru a se încadra în scurtul timp rămas la dispoziţie pentru parcurgerea cu succes a procedurii de depunere a cererilor de finanţare, şansele ca ele să se încadreze în termenul de 31 ianuarie 2020 sunt minime.

Potrivit MLPDA, proiectele ce vor fi finanţate în cadrul acestei cereri de proiecte vor contribui la următoarele rezultate:

Mecanisme şi proceduri standard implementate la nivel local pentru fundamentarea deciziilor şi planificarea strategică pe termen lung;

Proceduri simplificate pentru reducerea birocraţiei pentru cetăţeni la nivel local corelate cu Planul integrat de simplificare a procedurilor administrative pentru cetăţeni implementate;

Cunoştinţe şi abilităţi ale personalului din autorităţile şi instituţiile publice locale îmbunătăţite, în vederea sprijinirii măsurilor/acţiunilor vizate de acest obiectiv specific.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb