ASBIS extinde contractul de distribuţie cu Vertiv şi în Ţările Baltice

G.B
Companii / 14 decembrie 2021

ASBIS extinde contractul de distribuţie cu Vertiv şi în Ţările Baltice

ASBISc Enterprises Plc, distribuitor cu valoare adăugată, dezvoltator şi furnizor de produse, soluţii şi servicii IT şi IoT pe pieţele în creştere din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, îşi extinde contractul de distribuţie existent cu Vertiv şi în Ţările Baltice. Vertiv este un furnizor global de infrastructură critică şi soluţii de continuitate a activităţii, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, ASBIS este distribuitor de produse Vertiv în România, Bulgaria şi Cipru, iar contractul care tocmai a fost semnat va extinde cooperarea pe pieţele din Lituania, Letonia şi Estonia. De asemenea, se va extinde şi portofoliul de produse Vertiv din oferta ASBIS.

Portofoliul ASBIS va fi completat cu soluţiile Vertiv pentru alimentare neîntreruptibilă (UPS), răcire şi condiţionare a aerului de precizie, distribuţie a energiei, dulapuri rack şi sisteme de management IT, inclusiv mărcile Vertiv recunoscute la nivel internaţional, cum ar fi Liebert pentru UPS-uri şi sisteme de răcire, unităţi de distribuţie a energiei în rack Geist (rPDU) şi Avocent pentru accesul la distanţă şi monitorizarea infrastructurii.

Costas Tziamalis, Board Member of ASBISc Enterprises PLC, a declarat: "Extinderea parteneriatului nostru de distribuţie cu Vertiv şi în alte ţări este dovada unei colaborări puternice. Dezvoltarea portofoliului de produse destinate afacerilor este foarte importantă pentru noi, motiv pentru care dorim să deţinem şi mai multe competenţe în domeniul infrastructurii pentru centrele de date, iar Vertiv are un portofoliu cuprinzător de soluţii şi servicii care ajută la abordarea cerinţelor din ce în ce mai complexe ale clienţilor finali din domeniul infrastructurii critice".

Acordul creşte disponibilitatea regională a tehnologiilor Vertiv pentru a sprijini implementările de edge computing, IoT şi 5G şi oferă mai mult suport local pentru revânzători şi integratori. Vertiv va furniza, de asemenea, servicii de întreţinere şi reparaţii în regiune.

Ante Mar¹ić, Channel Sales Leader de la Vertiv pentru Europa Centrală şi de Est, a adăugat: "Vrem să fim cât mai aproape de partenerii noştri, astfel că extinderea prezenţei noastre în statele baltice a fost crucială pentru noi. Soluţii de încredere, suport local de vânzări, traininguri dedicate şi un program de parteneriat cu stimulente financiare atractive - sunt convins că revânzătorii din Lituania, Letonia şi Estonia vor putea beneficia şi mai mult de ele datorită cooperării extinse cu ASBIS".

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb