Ascendia şi UiPath semnează parteneriat pentru UiPath Academic Alliance

S.B.
Piaţa de Capital / 16 iulie

Ascendia şi UiPath semnează parteneriat pentru UiPath Academic Alliance

Ascendia, lider în dezvoltare de soluţii e-learning, a semnat un parteneriat cu UiPath, lider global în soluţii de automatizare, pentru a sprijini programul UiPath Academic Alliance, potrivit unui comunicat al Ascendia.

Această colaborare are ca scop utilizarea sistemului de management al învăţării CoffeeLMS dezvoltat de Ascendia pentru formarea digitală a studenţilor şi viitorilor angajaţi UiPath din Europa.

"Platforma CoffeeLMS va juca un rol cheie în programul UiPath Academic Alliance" a declarat Florin Grigorescu, Principal Program Manager pentru Academic Alliance laUiPath. "Aceasta va facilita accesul studenţilor, profesorilor şi universităţilor din Europa la un set vast de resurse educaţionale şi cursuri dedicate. Platforma va oferi o gamă de cursuri care acoperă subiecte esenţiale în Automatizare şi Inteligenţă Artificială, standardizând şi eficientizând procesul de învăţare. Mai mult, va crea o punte solidă pentru utilizatori, ajutându-i să facă tranziţia de la studenţi la candidaţi competitivi pe piaţa muncii. Această iniţiativă sprijină formarea viitorilor profesionişti bine pregătiţi, care pot contribui semnificativ la dezvoltările tehnologice din domeniile lor."

Cosmin Mălureanu, CEO la Ascendia, a adăugat: "Ne alăturăm UiPath în acest program pentru a accelera distribuţia globală a conţinutului educaţional relevant. Alături de UiPath, suntem încrezători că platforma CoffeeLMS va contribui la reducerea decalajului de competenţe în domenii critice noi. Pentru UiPath, aceasta înseamnă un impact direct asupra calităţii şi pregătirii următoarei generaţii de profesionişti în automatizare, consolidându-le şi mai mult leadership-ul în industrie."

UiPath Academic Alliance are un impact semnificativ global, ajungând la peste 1.000 de instituţii de învăţământ superior şi educând sute de mii de studenţi. Programul oferă software şi curriculum gratuit UiPath, ajutând studenţii să dezvolte competenţe critice în automatizare, esenţiale pe piaţa muncii de astăzi. Include, de asemenea, parteneriate cu instituţii prestigioase. UiPath Academic Alliance este conceput pentru a reduce decalajul dintre cunoştinţele academice şi cerinţele industriei. Prin integrarea CoffeeLMS, programul va oferi o experienţă de învăţare structurată şi captivantă. CoffeeLMS este cunoscut pentru eficacitatea sa, compatibilitatea SCORM, interfaţa personalizabilă şi designul ergonomic orientat către utilizator, ceea ce îl face o platformă ideală pentru scopuri educaţionale. UiPath va beneficia de funcţii avansate de raportare, măsuri de securitate sporite şi un sistem performant şi scalabil care suportă atât moduri de învăţare asincronă, cât şi sincronă

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Cumparati! Cumparati! Cumparati?

    1. maine

      Cumpatati! ;)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb