ASLS România organizează cea de-a zecea ediţie a evenimentului Career Fest

Comunicate de presă / 13 martie

ASLS România organizează cea de-a zecea ediţie a evenimentului Career Fest

Asociaţia Studenţilor din Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine a Universităţii Bucureşti are plăcerea de a anunţa organizarea celei de-a zecea ediţii a evenimentului Career Fest, care se va desfăşura în perioada 18-20 martie, în Holul de Marmură al Facultăţii de Litere, situată pe strada Edgar Quinet, nr. 5-7.

Iniţiat cu scopul de a oferi studenţilor informaţii valoroase despre piaţa muncii şi de a-i ajuta să-şi găsească direcţia profesională, Career Fest continuă tradiţia de a fi un punct de întâlnire între viitorii absolvenţi şi reprezentanţii companiilor de top. Ediţia de anul acesta promite să fie una memorabilă, având tematica "Extend the Future", o invitaţie de a explora oportunităţile profesionale diverse şi de a lua decizii informate pentru cariera viitoare.

În cadrul evenimentului, participanţii vor avea ocazia de a interacţiona direct cu angajatorii, de a participa la workshopuri şi de a afla mai multe despre procesul de recrutare, scrierea CV-ului şi dezvoltarea abilităţilor profesionale. Astfel, Career Fest reprezintă o oportunitate ideală pentru studenţi de a se conecta cu lumea profesională şi de a-şi deschide noi orizonturi în carieră.

Feedbackul primit de la participanţii şi coordonatorii ediţiilor anterioare subliniază importanţa şi impactul pozitiv al proiectului:

"Proiectul Career Fest este unul de amploare, care are scopul de a ajuta studenţii ce doresc să se angajeze la una dintre companiile partenere. Anul trecut, din poziţia de coordonator, am putut observa impactul pozitiv pe care acest eveniment îl are. Datorită interesului prezentat de companii, mulţi studenţi s-au angajat şi au trecut de teama de a scrie un CV, de a finaliza un proces de recrutare, dar şi de a se autodepăşi. Îndemn toţi studenţii interesaţi să participe şi să interacţioneze cu partenerii noştri, deoarece reprezintă ocazia perfectă de a începe un parcurs frumos, cu experienţe plăcute pe piaţa muncii."(Miruna Flipache, Coordonator ediţia 2023)

"Career Fest este proiectul extern marca ASLS de cea mai mare amploare, care îndeplineşte un rol crucial în ceea ce priveşte stabilirea legăturilor dintre viitorii absolvenţi şi angajatori. Cu această ocazie, studenţii vor avea oportunitatea de a analiza piaţa muncii şi poate chiar de a se integra în aceasta, ca urmare a discuţiilor libere cu reprezentanţii angajatorilor de top. Ca în fiecare an, putem garanta atât prezenţa unor companii de anvergură, cât şi existenţa unor workshopuri din partea acestora, în cadrul cărora participanţii vor primi informaţii şi inside-uri preţioase. Surprizele vor fi şi acestea nelipsite, motiv pentru care vă încurajăm să urmăriţi îndeaproape pagina de Facebook dedicată proiectului."(Diana Buluc, Coordonator ediţia 2024)

,,Anul 2023 a fost anul în care putem spune cu adevărat că ne-am întors din pandemie. Am reuşit să revenim fizic cu proiectele noastre, printre care şi cu Career Fest.

Acesta este unul dintre proiectele mari cu care ne mândrim, deoarece reuşim să facem contactul dintre studenţi şi companiile de pe piaţa muncii.

Târgul este şansa perfectă de a afla ce oportunităţi există pentru studenţii de la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine. Aceştia pot vorbi direct cu reprezentanţii companiilor, care le vor povesti despre ce se întâmplă în spatele cortinei.

Încurajez pe toată lumea să meargă la târg, deoarece acesta este locul unde studenţii pot descoperi locul de muncă perfect sau chiar să depună un CV şi să fie sunat ulterior pentru un potenţial job."(Andra Iosif, Coordonator ediţia 2023)

Vă aşteptăm alături de partenerii noştri în număr cât mai mare la ediţia 2024 a Career Fest, unde fiecare dintre voi va putea găsi răspunsuri la întrebările legate de locul vostru în piaţa muncii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb