ASOCIAŢIA "ÎMPREUNĂ PENTRU A8" "Orice întârziere a proiectului autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş reprezintă o bătaie de joc la adresa locuitorilor din Moldova"

S.B.
Miscellanea / 3 ianuarie 2021

"Orice întârziere a proiectului autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş reprezintă o bătaie de joc la adresa locuitorilor din Moldova"

Reprezentanţii Asociaţiei "Împreună pentru A8", care militează pentru construirea autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş, susţin că orice întârziere a proiectului reprezintă "o bătaie de joc" la adresa locuitorilor din regiune şi anunţă că vor monitoriza în acest an proiectele de infrastructură din zona Moldovei, informează news.ro.

Vicepreşedintele Asociaţiei "Împreună pentru A8", Cătălin Urtoi, a scris, duminică, pe Facebook, că în 2021 vor fi monitorizate proiectele de infrastructură în regiunea Moldovei, inclusiv cel privind autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş.

"Vom fi foarte atenţi la activitatea celor de care depinde implementarea proiectelor de infrastructură în regiunea Moldovei. Asociaţia noastră nu va face niciun compromis politic în legătură cu A8. Mai important este să trecem Carpaţii spre Vest până în 2030, decât interesele de grup, de partid, sau personale", a afirmst Cătălin Urtoi, vicepreşedinte "Împreună pentru A8".

El a adăugat că orice întârziere a acestui proiect reprezintă "o bătaie de joc" la adresa celor peste patru milioane de locuitori care trăiesc şi muncesc în regiunea Moldovei.

"Autostrada Unirii este un proiect strategic de ţară, un proiect care va dezvolta regiunea Moldovei şi care va duce la creşterea economiei naţionale", au afirmat reprezentanţii Asociaţiei "Împreună Pentru A8", potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Deci looser-ii astia "da dreapta" nu au fost in stare sa termine autostrada Transilvania in 16 ani (2005-2020) cu forme de relief campie + deal, si voi vreti sa faca A8 in 10 ani cu trecere de Carpati:-)...voi ganditi inainte sa vorbiti? Sa ziceti mersi daca termina autostrada Transilvania la cat sunt de incompetenti si la cat fura

    Trebuie terminata mai intai autostrada Transilvania , sa ajunga mai repede fekete la Budapesta , si la urma daca o mai fi ceva ....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb