Astăzi este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale

S.B.
Politică / 18 august 2020

Astăzi este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale

Termenul pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din 27 septembrie se încheie azi. Potrivit calendarului transmis de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), rămânerea definitivă a candidaturilor va fi pe 24 august, iar campania electorală începe pe 28 august, informează news.ro.

Potrivit sursei citate, printre cei care şi-au depus până acum candidatura la Primăria Municipiului Bucureşti se numără Gabriela Firea (PSD), Traian Băsescu (PMP), Nicuşor Dan - candidatul unic al Dreptei (susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS), Ioan Sîrbu - Pro România, Ilan Laufer de la Platforma Social Liberală (PSL) şi Viorel Cataramă, liderul partidului Dreapta Liberală.

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu îşi va depune candidatura pentru Primăria Capitalei, azi, de la ora 11.30, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. O tara distrusa de politicieni in mod sistematic timp de patruzeci de ani! Veniturile mici ii faceau sa sufere de foame 40% din populatia Romaniei! Nimeni nu recunostea asta! Este foarte probabil ca foarte multi dintre cei morti de Covid-19 sa fi suferit de foame sau de otravire cu alimente nesanatoase! ACUM, POLITICIENII INFRACTORI VOIAU ALEGERI!

    Ignoranta Pecsiglas (nu Pepsiglas) distruge (ASTA E TITLUL ORIGINAL, DAR ”E”-ul nu a încaput)... Chiar din SUA imi aduc aminte de conjugarea verbelor! 

    Un proiect planetar, Laserul de la Magurele! Dar ce sa inteleaga o ministresa care distruge, alaturi de infractorul Cadzu, destinele a mii si mii de cercetatori, de pensionari, de elevi si de profesori, sortiti saraciei si foametei, traiului intr-o tara nedezvoltata din cauza lacomiei guvernantilor eterni, din lupta data de fizicienii romani intorsi acasa din idealism alaturi de cei straini pentru a pune la punct un laser ce ar putea vindeca mii de boli (cancer, boli cardio-vasculare etc) si ar constitui o sursa de energie regenerabila? O TARA FARA SPITALE SI MEDICINA DE VARF, FARA PENSII MINIME DE PESTE $900? ORICE SERVICIU SECRET AR TREBUI SA AIBA O SECTIUNE ANTI-IGNORANTA PENTRU A BLOCA ASTFEL DE ACTIUNI IRESPONSABILE! PENTRU ALEGERILE LOR MIZERABILE SUNT DISTRUSE DESTINELE A MILIOANE DE ROMANI! PENTRU A-SI PUNE DREPT DIRECTOR UN PROTEJAT POLITIC, PECISGLAS A DAT JOS O SOMITATE!! TARA EXPERIMENTALA FARA VIITOR!  

    1. Se pare ca tara urma sa vina peste ei pentru FURTURILE GENERALIZATE! BELARUSUL NU ERA DEPARTE!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb