Atos România intenţionează să angajeze 750 de persoane până la sfârşitul anului 2016

Ioana Dogaru
Companii / 28 octombrie 2015

Atos, unul dintre furnizorii internaţionali de servicii IT, intenţionează să angajeze în România 750 de persoane până la sfârşitul anului 2016, potrivit unui comunicat de presă al companiei. Campania de recrutare va fi derulată în următoarele luni, în toate oraşele în care compania Atos România este prezentă (Timişoara, Bucureşti, Braşov şi Iaşi), dar nu se va limita la acestea, potrivit sursei citate.

Compania caută în special candidaţi seniori, cu experienţă mai mare de 3-4 ani în domeniul IT, se mai precizează în comunicat.

Printre poziţiile disponibile se numără: SAP Basis Senior Administrator, SAP HANA Administrator, ABAP Developer, Java developer, .Net Developer, SharePoint Senior Administrator, Unix Senior Administrator, Windows Server (Wintel) Senior Administrator, Database (MS SQL/Oracle) Administrator, Exchange Senior Administrator, Mainframe Specialist, Backup Administrator (Backup EMC Networker & Avamar), Virtualization Engineer, Cloud Integration Senior Arhitect, Cloud Migration Senior Arhitect şi Cloud Solutions Technical Engineer.

Pe lângă poziţiile care necesită pregătire tehnică, compania oferă şi poziţii precum: Business Assurance and Improvement Consultant, Contract Assurance Consultant, Continuous Improvement Manager, Solution Design Arhitect, IT Project Manager şi Program Manager.

Atos le oferă viitorilor angajaţi, pe lângă salarii atractive şi competitive la nivelul pieţei IT locale, o serie de beneficii extrasalariale. Aceştia îşi vor putea deconta echipamente sportive, abonamentele la săli de fitness şi welness, echipamente IT, programe software, vacanţe, pensii şi asigurări private până la un plafon stabilit cu angajatorul.

Mai mult, angajaţii vor avea acces la peste 3.000 de programe de training tehnice şi non-tehnice, disponibile pe o platformă online pe care fiecare angajat o poate accesa. Adiţional, vor fi oferite traininguri direct la centrele Atos de către partenerii companiei. La acestea se adaugă, pentru multe dintre poziţiile oferite, posibilitatea dezvoltării unei cariere internaţionale, cu deplasări frecvente de scurtă durată în ţările în care activează Atos, dar şi deplasări pe termen lung.

Cătălina Dodu, Country Manager Atos România, a declarat: "Pentru Atos, dezvoltarea profesională continuă este unul dintre obiectivele principale, motiv pentru care oferă programe de mentoring şi coaching intern şi extern, precum şi o investiţie semnificativă în programele de formare şi training. Ne mândrim cu faptul că nenumăraţi angajaţi ai Atos România au ajuns să conducă echipe globale, fiind implicaţi în diverse proiecte strategice pentru unii dintre cei mai mari clienţi globali ai Atos".

În plus faţă de beneficiile amintite mai sus, compania are implementată o politică atractivă pentru cei care doresc relocarea într-unul din sediile sale, dar şi un sistem flexibil care le permite angajaţilor să lucreze de acasă, potrrivit sursei citate.

Atos România, prezentă pe piaţa locală din 2011, are în prezent 1.350 de angajaţi, majoritatea, peste 1.000, fiind la centrul din Timişoara. Compania îşi doreşte o dezvoltare susţinută şi în celelalte oraşe în care este prezentă. În urma achiziţiei XEROX ITO în iunie 2015, Atos activează şi în Iaşi, urmând să dezvolte şi această locaţie ca centru de competenţă pentru servicii IT.

Atos România a avut o creştere susţinută în ultimii ani a numărului de angajaţi din România. În 2014 numărul acestora s-a dublat, iar, după o perioadă de stabilizare în 2015, extinderea puternică a echipei, cu până la 50%, va continua în 2016, urmând ca numărul de angajaţi să ajungă la 1.800-2.000 de persoane, potrivit comunicatului de presă al companiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb