Auchan România aniversează 18 ani cu peste 440 de magazine

O.D.
Comunicate de presă / 10 octombrie

Auchan România aniversează 18 ani cu peste 440 de magazine

Comerţul are propriile poveşti de succes. Acesta nu se măsoară doar în bani, există şi alte criterii. La 18 ani de la deschiderea primului magazin - Auchan Titan, retailerul a dezvoltat o reţea multi-format având în prezent peste 440 de magazine la nivel naţional sub mărcile Auchan, ATAC, MyAuchan şi Simply care servesc zilnic, în medie, peste 350.000 de clienţi.

În primii 9 ani, compania s-a concentrat pe dezvoltarea formatului de hipermarket, ajungând la 33 de magazine în 18 oraşe până în 2015. În următorii 3 ani, a lansat formatul de proximitate şi magazinul online. În 2023, finalizează unul dintre cele mai ample proiecte din retail, integrarea a aproximativ 400 de magazine MyAuchan în staţiile Petrom. Tot în 2023, a introdus conceptul de hiper-discount, prezent astăzi în magazinele ATAC Hiper Discount. Anul acesta s-a marcat o premieră pe plan local prin inaugurarea primului magazin 100% autonom. Ionuţ Ardeleanu, Director General Auchan Retail România, a declarat: "Este un moment de bucurie şi de recunoştinţă pentru toţi cei care au contribuit la ceea ce este Auchan România astăzi: angajaţi, partenerii furnizori şi producătorii români, parteneri de dezvoltare şi servicii, clienţi, comunitate, autorităţi, concurenţi. La 18 ani putem fi mândri că suntem o companie care creează valoare în România pentru români, alături de producători români, implicată în activităţi de responsabilitate, la nivel local sau naţional, şi că ne-am construit un ADN de comerţ sustenabil, cu preţuri mici care susţin cu adevărat puterea de cumpărare, cu game largi care permit o viaţă mai sănătoasă. Facem lucrurile din convingere, din suflet, cu multă seriozitate, iar inovaţia ne-a caracterizat permanent în aceşti 18 ani, pe toate planurile. Împreună cu toţi cei 7000 de colegii şi alături de toţi partenerii noştri rămânem motivaţi de viziunea noastră de a permite tuturor românilor să mănânce mai bine, să trăiască mai bine şi împreună să protejăm planeta. La mulţi ani, tuturor!".

Compania anunţă că sprijină economia locală şi producătorii români, gama alimentară fiind formată în proporţie de peste 90% din produse de la companii din România. Pe rafturile hipermarketurilor se regăsesc aproximativ 50.000 de produse, din care circa 1.300 sunt produse alimentare marcă proprie. Din acestea, peste 1000 sunt produse în România, cu producători locali. Mai mult, dezvoltat până în prezent 85 de filiere de produse agro-alimentare româneşti, respectiv colaborări pe termen lung cu 50 de producători locali, prin care pune la dispoziţia clienţilor produse cu calitate şi trasabilitate controlate, cu gust local, autentic. Cu peste 7.000 de angajaţi care activează în peste 50 de meserii, retailerul este unul dintre cei mai mari angajatori din ţară. Compania desfăşoară constant campanii de conştientizare pentru un consum responsabil şi a implementat numeroase proiecte axate pe reciclare, combaterea risipei alimentare, reducerea plasticului şi promovarea economiei circulare de-a lungul întregului lanţ valoric. În egală măsură, compania îşi reconfirmă angajamentul faţă de comunităţile locale prin sprijinirea anuală a numeroase proiecte sociale şi campanii de solidaritate.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb