AUGUSTIN HAGIU, PREŞEDINTELE FORT Solicităm stabilitate în cadrul Autorităţii de Supraveghere Financiară

V.D.
Bănci-Asigurări / 8 noiembrie 2018

Augustin Hagiu

Augustin Hagiu

Preşedintele Federaţiei Române a Operatorilor de Transport (FORT), Augustin Hagiu, a declarat la solicitarea Ziarului Bursa, că asociaţii precum Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor şi Intereselor Consumatorilor (APCONS), cât şi FORT, solicită ferm asigurarea unei stabilităţi prin continuitatea mandatului membrilor Consiliului ASF.

Augustin Hagiu a declarat: " Avem deja o istorie cu actuala conducere a ASF, istorie destul de bine întipărită în rândul opiniei publice, adică 18 luni de când ne-am apucat serios de piaţa RCA. Noi cu aceşti oameni am reuşit performanţa de a ajunge cu tarifele la jumătate ca valoare, faţă de tariful de referinţă şi am reuşit să stabilizăm piaţa asigurărilor RCA. Este firesc să ne îngrijorăm dacă se schimbă conducerea ASF deoarece, există posibilitatea de a lua de la capăt tot ce am realizat. Împreună cu echipa actuală de la ASF am fixat anumite principii care au funcţionat foarte bine până în momentul de faţă, principii legate de transparenţă, dialog şi am bifat în 18 luni nişte rezultate concrete care se pot vedea la nivel statistic. Totodată, ne-am propus nişte chestiuni de perspectivă, creşterea gradului de cuprindere şi eliminarea unor fenomene precum umflarea contravalorii reparaţiilor în anumite service-uri auto".

Solicitarea este formulată şi în contextul în care ţara noastră va deţine, pentru o perioadă de 6 luni, începând cu 1 ianuarie 2019, preşedinţia Consiliului Uniunii Europene, în aceste considerente, Preşedintele FORT a adăugat: "Coroborând şi cu faptul că urmează să preluăm bordul asigurărilor RCA la nivel european, adică la mandatul Comisiei Europene urmează să fie ţara noastră, împreună cu reprezentanţii ASF, orice ingerinţă politică din punctul nostru de vedere nu face decât să ne îndepărteze de obiectivele pe care ni le-am asumat. Consider că împreună cu actuala conducere a ASF, putem să atingem aceste obiective",

Domnia sa ne-a mai spus că dacă vom avea o nouă conducere la ASF riscurile de a da greşi sunt mari, şi ar fi bine ca această echipă să rămână în fruntea ASF.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb