Aurelian Bădulescu şi Tudor-Tim Ionescu, noii viceprimari ai Capitalei

G.F.
Ziarul BURSA #Politică / 7 iulie 2016

Tudor-Tim Ionescu (Sursa foto: Facebook)

Tudor-Tim Ionescu (Sursa foto: Facebook)

Actualizare 17:59 PNL cere PSD şi Gabrielei Firea revocarea viceprimarului Tudor "Tudy" Ionescu

PNL solicită PSD şi primarului general, Gabriela Firea, să îl revoce din funcţie pe viceprimarul Tudor Ionescu, se arată într-un comunicat al deputatului liberal Ovidiu Raeţchi.

"Societatea civilă a reacţionat, astăzi, violent, faţă de alegerea, în funcţia de viceprimar al Capitalei, a unei persoane al cărei CV nu conţine nicio recomandare pentru ocuparea unei astfel de demnităţi publice. Din contră, oricine a putut remarca faptul că Tudor Ionescu - căci despre persoana sa este vorba - are altfel de orientări şi afinităţi decât cele presupuse de o funcţie publică de decizie", precizează comunicatul PNL remis redacţiei.

Potrivit lui Raeţchi, alegerea "unui astfel de viceprimar" se datorează "presiunilor exercitate asupra PSD" de către copreşedintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, în condiţiile alianţei pe care cele două formaţiuni o au la nivelul Bucureştiului.

"PSD a decis, astfel, să facă un compromis pe seama bucureştenilor şi să îi jignească prin cedarea voturilor lor lui Tudor Ionescu - nimeni altul decât finul lui Tăriceanu. Dată fiind această situaţie căreia cu greu putem să îi găsim un precedent, PNL cere PSD şi primarului general, Gabriela Firea, să îl revoce cu prima ocazie pe Tudor Ionescu, dând astfel dovada înţelegerii faptului că penibilul are o limită, iar ridicolul nu trebuie să facă niciodată casă bună cu gestionarea unor funcţii administrative sau politice de prim rang", se mai arată în comunicat.

(S.A.)

----------

Actualizare 15:45 Ovidiu Raeţchi: "Numirea lui «Tudy» în funcţia de viceprimar este o o umilinţă pentru bucureşteni"

Deputatul PNL Ovidiu Raeţchi a afirmat că prin numirea lui Tudor-Tim Ionescu, (cunoscut sub numele de "Tudy" în presa mondenă, n.r.), bucureştenii au fost umiliţi de către Călin Popescu Tăriceanu şi PSD, cei care au susţinut şi votat această propunere.

"Numirea lui Tudor Ionescu, alias Tudy, cunoscut pentru viaţa sa mondenă activă şi scandaluri sexuale, în funcţia de viceprimar al Bucureştiului este o ruşine pentru Capitala României. Un personaj care şi-a asumat apariţii pornografice mondene nu poate păstori muzeele sau parcurile bucureştene. Ar fi amuzant dacă, de exemplu, Tăriceanu l-ar fi numit pe Tudy în funcţia de vicepreşedinte al partidului pe care îl conduce, dar Primăria Capitalei nu este proprietatea privată a ALDE. Nu ştiu cum Tăriceanu a putut susţine o asemenea numire şi împreună cu PSD, i-a umilit pe bucureşteni, obligându-i să accepte un lider devenit ridicol în căutarea plăcerilor solitare", a declarat Ovidiu Raeţchi, potrivit unui comunicat de presă.

Ovidiu Raeţchi a adăugat că tipul de transparenţă practicat de "Tudy" în spaţiul public nu are nicio legătură cu calităţile necesare pentru postul de viceprimar al Capitalei: "Sunt convins că ALDE are criterii mai înalte de promovare decât expunerea zvăpăiată a propriei nudităţi. De aceea, îl solicit lui Tăriceanu să revină asupra deciziei luate şi să îl retragă pe acesta din funcţia de viceprimar al Capitalei".

(G.F.)

-------

Aurelian Bădulescu (PSD+UNPR) şi Tudor-Tim Ionescu (ALDE) au fost aleşi în funcţiile de viceprimari ai Capitalei, în urma votului exprimat în şedinţa extraordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Aurelian Bădulescu a întrunit 28 de voturi "pentru" şi 19 "împotrivă", Tudor-Tim Ionescu - 28 de voturi "pentru" şi 19 "împotrivă", Cătălin Deaconescu (PNL) - 9 voturi "pentru" şi 38 "împotrivă", iar Lucian Iliescu (PMP) - 9 "pentru" şi 38 "împotrivă", transmit surse din presă.

Aurelian Bădulescu, din partea PSD, este avocat. El a mai fost consilier general din partea Partidului Noua Generaţie între 2008 şi 2012. De altfel, el a şi fost avocat al fondatorului acestui partid, George Becali.

Tudor Ionescu este membru ALDE, iar în trecut a fost membru PNL. El a mai ocupa funcţia de conilier a lui Cristian Buşoi. În ultima perioadă, s-a făcut cunoscut din cauza unui scandal monden.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb