Avis România: Principalele destinaţii alese de români pentru sezonul sărbătorilor de iarnă

T.B.
Companii / 14 decembrie 2023

Avis România: Principalele destinaţii alese de români pentru sezonul sărbătorilor de iarnă

Principalele destinaţii în care românii închiriază maşini în perioada sărbătorilor de iarnă sunt Germania, Italia, Franţa şi Statele Unite ale Americii, potrivit datelor recente ale furnizorului global de transport, Avis România, se arată într-un comunicat al companiei, remis redacţiei.

În acelaşi timp, România este o destinaţie preferată pentru clienţii din SUA, Italia, Spania, Franţa, Germania şi Marea Britanie, informează sursa.

Potrivit comunicatului, "Destinaţiile alese de clienţii noştri reflectă nu doar preferinţele de călătorie din România, ci şi dinamica economică a pieţei de rent a car în perioada vacanţelor de iarnă. Avis România este pregătită să ofere servicii flexibile şi de încredere pentru a răspunde nevoilor clienţilor săi în orice context economic sau sezon", a declarat Adrian Hălmăgean, CEO Avis România.

În timpul sărbătorilor de iarnă, şi destinaţiile din România sunt căutate de către călătorii internaţionali şi locali; inclusiv, Bucureşti, Otopeni, Braşov, Cluj Napoca, Constanţa, Craiova şi Timişoara, precizează sursa citată.

Avis România oferă clienţilor o mulţime de opţiuni pentru a răspunde nevoilor lor de călătorie, SUV-urile şi maşinile cu transmisie automată fiind opţiunea preferată pentru mulţi dintre aceştia, se arată în comunicat.

Compania îşi continuă angajamentul de a oferi soluţii de transport accesibile şi atractive, adaptate cerinţelor diverse ale clienţilor săi şi se adaptează permanent la dinamica schimbărilor în preferinţele consumatorilor, transmite sursa indicată.

Conform sursei citate, " Serviciile de rent a car încă îşi fac loc în preferinţele consumatorilor şi rămân o alegere utilizată în principal în contextul vacanţelor în străinătate. Analiza noastră indică o orientare puternică a clienţilor care optează pentru închirieri către categoriile de maşini cu transmisie automată. Această preferinţă este influenţată de dorinţa de a experimenta un stil de condus uşor şi confortabil în timpul călătoriei. Evoluţiile din segmentul închirieri auto reflectă nu numai o schimbare a opţiunilor de transport, ci şi un răspuns la nevoile în continuă schimbare ale comunităţii de consumatori", a adăugat Adrian Hălmăgean.

Toate maşinile din flota Avis România sunt echipate cu anvelope de iarnă, iar până la sfârşitul lunii decembrie, clienţii pot beneficia de o reducere de 20%, informează compania. În plus, serviciile oferite de companie sunt flexibile, astfel încât clienţii pot face modificări la rezervările lor cu până la 48 de ore înainte de începerea rezervării, cu o rambursare integrală plătită direct în contul lor bancar fără taxă de anulare, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb