Avocata Laura Vicol, şefa Comisiei Juridice, contestată de USR pentru că ar fi apărat interlopi

G.B
Politică / 2 decembrie 2021

Laura Vicol (sursa foto: Facebook)

Laura Vicol (sursa foto: Facebook)

Laura Vicol, preşedintele Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor, este contestată de USR pentru că a fost avocata mai multor persoane controversate. Ea este una dintre numirile făcute imediat ce guvernul condus de Nicolae Ciucă a fost învestit, potrivit Digi24.

Laura Vicol, preşedintele Comisiei Juridice din Camera Deputaţilor a declarat: "Mi-am dorit să intru în politică şi să fiu alături de o echipă minunată şi să construiesc lucruri şi să fiu avocatul românilor în Parlament.

Referitor la aceste stenograme, sunt plângeri făcute pe ele. Cu siguranţă voi spune absolut tot ce s-a întâmplat acolo, pentru că sunt doar alegaţii. Sunt total scoase din context. Sub nicio formă nu se pune...cine mă cunoaşte, ştie. Nu am cum să fiu subordonată nimănui.

Sunt un om împotriva abuzurilor. Nu m-am schimbat, am acelaşi sistem de valori. Nu mă voi schimba niciodată. Sunt un om drept, echilibrat şi cu un raţionament, spun eu, sănătos.

Faptul că cei din USR înţeleg să-şi scoată castanele din foc cu mâna mea, acuzându-mă pe mine, ca avocat şi ca femeie, este deranjant".

Andrei Lupu, deputat al Comisiei Juridice din partea USR a declarat: "E de aşteptat poziţia doamnei Vicol. Atunci când eşti încolţit şi apar tot felul de acuze, nu poţi decât să strigi împotriva celor care ridică problemele, ştiind că nu ai cum să te aperi.

Avem atâtea stenograme şi apar din ce în ce mai multe.

Avem şi poziţionări publice când dumneaei se pronunţă împotriva DNA-ului, parchetelor din România.

60% din legislaţia care ajunge să fie votată de Camera Deputaţilor ajunge în plen pentru că trece prin filtrul acestei comisii. Dacă această comisie pune «ştampila cu validat» pe un proiect, abia atunci ajunge un proiect să fie şi votat de către deputaţi.

Deci o putere extrem de mare în mâna doamnei Vicol, o persoană cu privire la care cred că suspiciunile sunt mai mult decât întemeiate legate de trecutul dumneaei chestionabil".

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Nu are ce căuta avocata interlopilor in conducerea comisiei juridice. Hai că asta-i culmea. Mă rog, poate așa vede lumea ce fac PSD+PNL

    1. sigur Stelian Ion......Mazare sau nu se pune?

    Pai asta era meseria ei sa apere interlopi. Acuzațiile sunt total nefondate. Asta e treaba avocaților sa apere interlopi. Dacă nu ii apară și ii acuza putea fi o chestiune care sa o incrimineze, dar avocata a aparat drepturile acelor justitiabili. Nu a aparat interlopi a aparat justitiabili. Politicienii care o acuza dovedesc ca nu au ce cauta în politica sau în sistemul autorităților publice.

    1. Daca apara ursii...

      Daca apara ursii...

      Avocatii care nu apara interlopi nu sunt avocati si trebuie exclusi din barou.

      Băi sculă de bimbardier de ce nu apară copii ,fete,femei abuzate,traficate,violate,duse la produs economic,sexual etç.

      De ce nu apără părinți disperati că acum au copii diștruși de gunoaiele acestea care îi amenință,șantajează să numai zic de teroarea la care sunt supuse victimele lor. 

      Îți spun eu măi SCULĂ că nu au BANII INTERLOPILOR, AȘA CĂ LASĂ GARGARA CU DREPTUL LA APĂRARE, BOTOXATA ASTA BLONDĂ ,este plină de bani mănjiți de sănge și lacrimi .

      Acum vrea putere și să devină și ea UDREA a lui Ciolanacu sau Grindină.O doare în păstaie de binele Boborului. 

      Subscriu!

      Sunt de aceeasi parere. Dincolo de meserie exista omul, iar un om nu apara interlopii sub nicio forma. O scursura apara pe oricine sub acoperirea "meseriei" si cel mai probabil pentru un pachet consistent de bani manjiti. 

    România, țara in care interlopii, proxeneții, infractorii constituiti in grupări infractionale organizate fac legi.

    Foarte grav cand o parte a presei si politicul acuza avocatii. Se observa cu ochiul liber ca se pune presiune pe Justitie. Nu poti condamna un avocat care apara o persoana, suspectata ca ar fi comis o anumita fapta. Pana ce Instanta nu se pronunta, acel om este nevinovat. Indiferent ca are si alte probleme cu legea. Avocatul isi apara clientul. Asa se intampla peste tot in lume, intr-o tara democratica.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb