Bahrainul a început să vaccineze populaţia vulnerabilă cu Pfizer, după inocularea completă cu vaccinul chinezesc Sinopharm

J.P.
Internaţional / 3 iunie 2021

Bahrainul a început să vaccineze populaţia vulnerabilă cu Pfizer, după inocularea completă cu vaccinul chinezesc Sinopharm

Locuitorii din Bahrain care au peste 50 de ani, sunt obezi sau au boli cronice sunt îndemnaţi să primească un vaccin Pfizer-BioNTech la şase luni de la vaccinarea completă cu serul chinezesc Sinopharm, transmite The Wall Street Journal, conform G4media.

Bahrainul, care se luptă cu cel mai puternic val COVID-19 de până acum, în ciuda unui grad mare de vaccinare cu un ser fabricat în China, a început să facă rapeluri cetăţenilor vulnerabili cu vaccinul Pfizer, a declarat un înalt oficial.

Waleed Khalifa al Manea, subsecretar de stat în ministerul Sănătăţii, a spus că vaccinul chinezesc Sinopharm, cu care au fost realizate peste 60% din vaccinările din Bahrain până în acest moment, a oferit un grad ridicat de protecţie şi că mai mult de 90% dintre cei spitalizaţi în acest val Covid-19 nu au fost vaccinaţi, spune acesta.

Dar, a adăugat doctorul Manea, cetăţenii peste 50 de ani, obezi sau cu boli cronice sunt îndemnaţi să primească încă o doză din vaccinul Pfizer, la şase luni de la vaccinarea completă cu Sinopharm. Autorităţile au început rapelul cu Pfizer la sfârşitul lunii mai, a mai adăugat el.

Însă Bahrainul va continua să ofere libertatea locuitorilor săi de a alege în continuare şi vaccinul Sinopharm celor care preferă serul chinezesc însă le recomandă vaccinul Pfizer celor care sunt în categoriile vulnerabile.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb