BARNA: "Cu cât ne vaccinăm mai mulţi, cu atât vom reveni mai repede la normalitate"

J.P.
Politică / 14 mai 2021

"Cu cât ne vaccinăm mai mulţi, cu atât vom reveni mai repede la normalitate"

Vicepremierul Dan Barna a afirmat, vineri, la Opera Naţională Bucureşti, unde a participat la un spectacol-pilot cu public, că ridicarea restricţiilor şi revenirea la normalitate ţine de creşterea numărului de persoane vaccinate, conform Agerpres.

"Vreau să-l văd cu emoţii, cu bucurie, cu sentimentul că uşor, uşor reintrăm într-o logică de ţară care funcţionează liberă de restricţii. Asta nu se poate întâmpla decât dacă un număr cât mai mare dintre noi merg să se vaccineze. Ăsta e mesajul pe care îl transmit şi în această seară. Cu cât ne vaccinăm mai mulţi, cu atât restricţiile vor fi mai puţine şi vom reveni mai repede la normalitate", a spus Barna.

Vicepremierul a amintit că Guvernul a luat, joi, o serie de decizii care permit să fie organizate cât mai multe spectacole cu prezenţă fizică.

"S-a corectat acea inadvertenţă, să-i spun, conform căreia erau posibile evenimente culturale în interior, dar nu erau posibile în spaţiul exterior (...) Lucrurile arată bine la nivelul ţării şi îmi doresc să continue acest trend foarte bun pe campania de vaccinare. Am văzut că în toate localităţile oamenii continuă să vină să se vaccineze şi, de fapt, asta e principala miză, astfel încât să putem (...) să ajungem să scăpăm de ele (restricţii - n.r.) cât mai repede", a mai spus Barna.

El a adăugat că vrea să mergă şi la teatru.

"Cred că sunt vreo doi ani. Am fost şi înainte, adică nu-i ceva ce nu s-a mai întâmplat. Sper ca în perioada următoare să reuşesc să ajung şi la teatru. Îmi lipseşte şi acesta", a mai afirmat Dan Barna.

Vicepremierul Dan Barna a asistat, vineri, la Gala Extraordinară "Libera Musica", desfăşurată în Sala Mare a Operei Naţionale Bucureşti, un concert înscris în cadrul unui program-pilot privind reluarea activităţilor culturale în interior, derulat de Ministerul Culturii.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Du-te la puscarie, mai ticalosule, mai coruptule. Acolo iti este locul, la puscarie pentru hotie din bani europeni.

    MARS LIMBRICULE ASCHILOPAT, SATANIST ULE, HITLERIST ULE, VACCINAȚI VA VOI CRIMINALILOR ÎN SERIE CU OTRAVURILE VOASTRE. DISPERAȚI LOR NU VEDEȚI CA LUMEA NU DA DOI BANI PE VOI ȘI PE OTRAVURILE VOASTRE. SPINZURATII VA IUDEILOR TRĂDĂTORILOR DE TARA ȘI LĂSAȚI TARA ÎN PACE SLUGILE LUI ANTICRIST CARE SUNTETI

    Cu cat te vaccineaza mai mult DNA, cu atat vei reveni mai repede la normalitatea ta, "fara penali in functii publice" si imediat apoi, la "normalitatea bulaului"!

    "Usor, usor, intram intr-o logica de tara normala la cap... "

    Ce discurs de homosexual ratat, terminati, sclavi ai vestului si ai puterilor imperialiste.... 

    Dl Barna o forma fara fond. Sau cu un fond rau.

    1. Am ajuns , fara sa cred initial , sa vad ca cel mai mai atu al 'oamenilor' politici romani este MINCIUNA . Ca politician trebuie sa minti , spre binele public , dar sa fii bolnav la cap , sa fii mai tare ca Iuda , sa fi mai dispretuitor ca nazisti , si mai prost ca stlinistii ....este conditia necesara si suficienta sa devi viceprim ministru. Unde credeti ca ajungem ? Pana nu maturam aceste tumori maligne urbane , indiferent de conditiiile economice !!! , nu avem cum sa traim normal in aceasta arie geografica. Asta e !

      Am ajuns , fara sa cred initial , sa vad ca cel mai mai atu al 'oamenilor' politici romani este MINCIUNA . Ca politician trebuie sa minti , spre binele public , dar sa fii bolnav la cap , sa fii mai tare ca Iuda , sa fi mai dispretuitor ca nazisti , si mai prost ca stlinistii ....este conditia necesara si suficienta sa devi viceprim ministru. Unde credeti ca ajungem ? Pana nu maturam aceste tumori maligne urbane , indiferent de conditiiile economice !!! , nu avem cum sa traim normal in aceasta arie geografica. Asta e !

    Deci, acest individ, in loc sa-si rezolve problemele de natura penala la Parchet, face propaganda pro-vaccinista fara niciun fel de jena...

    Când a fost cazul românii au implementat COMUNISMUL . Viceversa : și acum tot dezimplementează . Harnici rău !!!

    Europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș atrage atenția cu privire la noile planuri ale Comisiei Europene de achiziționare a 1.8 miliarde de doze de vaccin pentru 2022 si 2023.

     

    ”Conducerea UE ii vrea pe toti cetatenii europeni vaccinati cu inca 4 doze de vaccin in 2022 si 2023. Cinci concluzii ce rezulta de aici! 

    Ursula von de Leyen a sustinut pe data de 8 mai 2021 ca UE – prin Comisia Europeana – a finalizat negocierea unui nou contract cu Pfizer prin care „s-au securizat 1.8 miliarde de doze de vaccin pentru 2022 si 2023”. 

    Am vazut prima data informatia pe FB am crezut ca e fakenews asa ca m-am pus pe cautat, iar afirmatia pusa in gura Ursulei e adevarata. O gasiti pe pagina ei de Twitter. Link in comentariu. 

    UE are o populatie de cca 450 milioane de oameni in total. Asta inseamna ca DEJA Comisia Europeana a negociat cu o firma sa produca, iar ulterior sa fie injectata fiecare persoana din UE cu cate 4 doze de vaccin in 2022 si 2023. 

    Daca ei DEJA stiu ca in 2022 si 2023 europenii vor mai avea nevoie de inca 4 doze de vaccin anti-Covid, concluziile ce rezulta de aici sunt: 

    1. Actualul vaccin nu produce imunitate, pentru ca daca ar produce nu ar mai fi necesara vaccinarea in 2022 si 2023. Prin urmare, afirmatia ca oamenii se „imunizeaza” dupa aceste vaccinuri este falsa. 

    2. Campania actuala de vaccinare, ca daca X% se vaccineaza scapam de virus, e falsa. Ei DEJA stiu ca nici in 2022 si 2023 nu scapam, de aceea au comandat dozele in avans. 

    3. Acele 1.8 miliarde de doze de vaccin pentru 2022 si 2023 vor trebui injectate in oameni. Deja oamenii se lasa greu vaccinati, multi dintre cei care au facut-o fiind fortati de situatie sa o faca. Ce masuri abuzive vor folosi guvernantii pe viitor sa injecteze acele 1.8 miliarde doze in oameni? 

    4. Ursula recunoaste ca acel „certificat” de calatorie este, in fapt, unul de vaccinare. Adica scopul introducerii adeverintei/certificatului verde este de a-i controla pe oameni daca s-au vaccinat, nu sa le „faciliteze circulatia”. 

    5. Cei care au sustinut in Parlamentul European certificatul verde, inclusiv europarlamentari romani, si-au justificat actiunea in fata oamenilor spunand ca testele vor fi gratuite. Pana la urma a reiesit ca testele nu vor fi gratuite, deoarece statele se opun. Comisia Europeana s-a justificat spunand ca nu poate negocia cumpararea in masa de teste, care apoi sa fie folosite gratuit de oameni, pentru ca nu are cadru legal sa o faca. Deci pentru negocieri de contracte pentru cumpararea de teste in masa Comisia Europeana nu are cadru legal, dar pentru cumpararea de vaccinuri in masa are? 

    Este tot mai clar ca ceea ce fac acesti lideri iresponsabili nu are legatura cu combaterea pandemiei ci cu controlul populatiei. 

    Daca sunteti contra acestor masuri abuzive cereti-le senatorilor romani sa voteze contra acestui certificat si contra oricaror conditionari a exercitarii de drepturi de primirea vaccinului. De asemenea, cereti-le si europarlamentarilor romani sa voteze impotriva certificatului, atunci cand proiectul va reveni pentru votul final in Parlamentul European in iunie.

    Nu uitati: cine isi cedeaza libertatea pentru un pic de securitate va ajunge sa si le piarda pe ambele!”, a scris Cristian Terhes pe pagina sa de Facebook. 

    Tovarasu barna, vezi ca te cauta unii de la DNA , pastreaza-ti textele si prestatia penibila , poate ei sunt mai intelegatori.

    Mai Borno te cauta DNA ul si tu vrei sa ne vaccinezi pe noi ? Nu ai un pic de rusine ? Am votat USR dar nu am sa mai fac asta ever....Mincinusul USR -ist...si hot pe de asupra .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb