BĂSESCU: "Nu lăsaţi ţara şi viaţa oamenilor pe mâna lui Arafat"

J.P.
Miscellanea / 12 noiembrie 2020

"Nu lăsaţi ţara şi viaţa oamenilor pe mâna lui Arafat"

Traian Băsescu susţine că ISU are ca obiectiv fundamental "eficientizarea acţiunilor de prevenire şi gestionare a situaţiilor de urgenţă", lucru care în pandemia de Covid-19, ca şi în alte situaţii, s-a dovedit că nu poate face faţă sub coordonarea lui Raed Arafat.

Băsescu a scris pe pagina personală de Facebook: "Domnule doctor Arafat, nu-ţi vreau răul!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, i se mai spune ISU.

Este o structură militarizată care are ca obiectiv fundamental al activităţii "eficientizarea acţiunilor de prevenire şi gestionare a situaţiilor de urgenţă".

În criza Covid-19, ISU gestionează locurile disponibile la ATI şi mijloacele de transport destinate bolnavilor aflaţi în situaţie critică.

Cât timp au fost 200 de bolnavi pe cele circa 1100 de locuri de la ATI nu au fost probleme.

Când s-a ajuns la 1000 de bolnavi pe circa 1100 de locuri, ISU a ajuns la "performanţa" de a nu îi transfera în timp util pe cei şase bolnavi de la Timişoara, pe locurile disponibile din alte spitale, ceea ce a dus pur şi simplu la uciderea a şase oameni din spitalul bramburitului doctor Mustea.

S-a ajuns la un moment de criză pentru care era necesar un cap limpede care să dirijeze misiunea de salvare a celor şase bolnavi.

La fel s-a întâmplat în Apuseni, cu ocazia prăbuşirii avionului pilotat de Iovan, care trebuia să asigure un transport pentru un transplant de inimă.

La fel s-a întâmplat la Colectiv, unde lipsa unui cap limpede a îndepărtat salvările private şi a accentuat harababura organizatorică;

La fel s-a îmtâmplat la accidentul cu elicopterul prăbuşit pe lacul Siutghiol din Mamaia.

Concluzie, Arafat este foarte bun pentru achiziţii de salvări vopsite în roşu sau pentru funcţia de purtător de cuvânt şi de imagine tv.

Pentru acţiune în situaţie de criză, ISU are nevoie de un cap limpede.

Pentru mine, om care am trecut prin multe momente limită, este uşor să înţeleg că Arafat nu poate reacţiona eficient în momente de criză.

Arafat nu este capabil să ajungă la punctul în care se transformă într-o maşinărie umană lucidă, care acţionează cu exactitate şi eficienţă.

Guvernanţilor, vă rog, gândiţi-vă că mâine putem avea un cutremur devastator. Nu lăsaţi ţara şi viaţa oamenilor pe mâna lui Arafat. Nu poate acţiona exact şi eficient în condiţii de presiune, de criză, nu poate coordona lucid în situaţii de criză.

Dacă ţineţi să-l faceţi ceva, faceţi-l ministrul culturii, ministrul lucrărilor publice, director de investiţii la ISU, director de imagine sau purtător de cuvânt, dar nu gestionar al situaţiilor de urgenţă.

Nu-ţi vreau răul doctore."

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. ...

    1. cu Arafat, dar te contrazic in ce priveste "era pa-pa de mult". Arafat este in aceasta functie de foarte mult timp si acum, cu aceasta criza, cand a revenit in prim-plan, m-am reintrebat ce/cine il tine in aceasta functie.

      Asa cum bine isi aduce aminte un comentator mai jos, inca de pe vremea cand Basescu era presedinte, posibil primul mandat, a vrut sa il schimbe pe Arafat, insa acesta din urma a avut "sustinerea populara". Apoi, au fost 2 episoade dramatice, pentru care orice om cinstit si0ar fi dat demisia - prabusirea avionului pilotat de Adrian Iovan in Mtii Apuseni pe care ISU nu a fost in stare sa il gaseasca, iar apoi si mai penibilul episod al prabusirii unui elicopter SMURD in Lacul Siutghiol in care a durat ore intregi sa gaseasca elicopterul! intr-un LAC! Nu mai zic de drama Colectiv, acolo chiar nu mai e nimic de zis.

      Stiu ca tu ai o placa pe care o pui mereu, insa nu Iohannis l-a impins in fata, ci este de foarte mult timp, indiferent de regim. Nu este tinut acolo pentru ca "și-a asumat apucături dictatoriale pe linia încălcării drepturilor omului în România, fiind singura chestie care îl mai tine în funcție", ci, asa cum ti-am aratat mai sus, din alte motive, fiind de neclintit indiferent de prostiile pe care le-a facut. Si da, acum ca locurile ATI sunt aproape ocupate, isi va arata din nou "competenta" 

    Mare panarama esti Beșescule. Nu te mai saturi de sinecuri. Ai facut-o europarlamentar pe analfabeta functional de fii-ta. Acum a terminat cascavalul si vrei sa o faci parlamentar de Constanta. Cat ai fost primar ai angajat-o cu salariu gras la Luxten care avea contracte cu primaria. Cealalta, notarita, face acte la toti dubiosii.

    Nici tu nu te mai saturi. Acum esti europarlamentar. Cat ai fost presedinte frate-tu a luat spaga de la tigani. Oare numai pentru el. Dar gasca ta de hoti? Udrea, Crinuta Dumitran, Oltenu, Valcov, Bica etc. (asta-i tineretul promovat de tine?) Du-te la pensie satana! 

    nu uita si nu iarta! Pe vremea cand era presedinte a vrut sa scape de Arafat, dar i-a sarit poporul in cap! Popularitatea lui era nula fata de a sirianului si asta il roade si astazi, de asta trancaneste din gura.

    1. Este răzbunător Piratul!!! Nu uita și nu iartă. Ce demonstrații au fost în perioada când a vrut să îl demită pe Arafat.

      Nu poporul. Doar Antena 3, Sindicatul lui Dogaru și mai multe asociații ale revolutionarilor.

    Daca ar fi dupa Arafat, de mult am fi fost inapoi in case.

    Ne-a aratat clar in primavara cat de mult ii place la televizor si cum ne citea ordonante militare printre dinti ca si Vela, cel cu geaca. 

    Din motive electorale, Arafat este acum cu trambita data la minim. Urmeaza alegerile parlamentare si KWI-PNL l-au 'sfatuit' sa nu puna prea multe paie pe foc.

    Dupa alegeri, o sa ne arate Arafat si noua si lui Base ce super-puteri are. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb