BCR a lansat FinCoach

F.D.
Bănci-Asigurări / 23 septembrie

BCR a lansat FinCoach

Banca Comercială Română a pus la dispoziţia utilizatorilor George, platforma sa de digital banking, o nouă funcţionalitate gratuită - FinCoach - care îi va ajuta să-şi antreneze obiceiuri financiare sănătoase, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Într-un spaţiu virtual dedicat, FinCoach propune o experienţă nouă, care combină regulile de educaţie financiară şi sfaturile practice cu analiza de date pentru situaţia financiară personală, ca parte dintr-un flux de construcţie a unui fond de rezervă.

"FinCoach este dezvoltat ca un răspuns concret la dorinţa noastră de a le oferi oamenilor premisele unei vieţi financiare sănătoase. Această construcţie are nevoie atât de partea teoretică, cât mai ales de cea practică. Şi nu oricum, ci cu soluţii personalizate pe nevoile şi dorinţele fiecăruia. Facem deja acest lucru, de mai bine de doi ani, în unităţile noastre bancare, prin serviciul nostru unic şi gratuit de Coaching Financiar, de care au beneficiat până acum peste 588.000 de români. Ne-am dorit însă să oferim o parte din această experienţă şi în George. Suntem doar în prima fază de dezvoltare şi ne propunem să aducem în FinCoach cât mai multe călătorii de învăţare şi de adoptare a unor obiceiuri financiare sănătoase", a afirmat Daniela Urzică, Şef Departament Customer Contact Management, BCR.

Utilizatorii George vor putea găsi în FinCoach:

Obiective pe care le pot seta în funcţie de priorităţi şi în baza cărora îşi construiesc primii paşi de sănătate financiară;

Monitorizarea în timp real a progreselor făcute;

Recomandări personalizate în funcţie de activitatea financiar-bancară şi obiectivele personale;

Ştiri şi sfaturi practice selectate de experţi, pentru luarea celor mai bune decizii financiare.

Spre exemplu, clienţii vor putea învăţa ce este, mai exact, sănătatea financiară, care sunt cele mai importante 6 repere în setarea unui buget personal, cum arată primele 10 metode inteligente de economisire, cum îşi pot tranforma pasiunile în surse de venit, care sunt principiile investiţionale de bază, cum se pot ţine datoriile sub control şi care ar fi opţiunile pentru banii de studii.

Ecosistemul digital George a cunoscut o dezvoltare constantă în ultimii 6 ani. Peste 300 de funcţionalităţi şi opţiuni au fost introduse, de la momentul punerii pe piaţă, în octombrie 2018. În prezent, George are 2,34 milioane de utilizatori (internet banking şi mobile banking), dintre care peste 1,9 milioane sunt utilizatori activi ai aplicaţiei George mobile, cu o creştere de 13% an pe an.

84% din totalul produselor BCR pentru persoane fizice (deschidere de cont curent, credite ipotecare şi de consum, cont de economii, depozite, asigurări şi produse investiţionale) sunt acordate, în prezent, pe flux 100% digital. Luna martie 2024 a marcat chiar un record al vânzărilor digitale, cu 89% din total produselor vândute la nivel de bancă achiziţionate pe flux 100% digital.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb