BCR a lansat noi pachete de cont curent

DIANA ENACHE
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 15 noiembrie 2012

BCR a lansat noi pachete de cont curent

Noile pachete de cont curent, primele produse pe piaţa bancară românească cu astfel de caracteristici, au fost lansate, ieri, de Banca Comercială Română (BCR).

Banca oferă trei variante de pachete de cont curent: ClasiCont BCR, care oferă acces la contul deshis de clienţi la BCR, ExtraCont BCR, destinat persoanelor care fac plăţi de facturi, trans-feruri şi depozite, inclusiv prin telefon şi internet, şi TotalCont BCR, destinat clienţilor care fac plăţi cu cardul şi care utilizează internet banking.

Preţurile pachetelor de cont curent încep de la 4,5 lei/lună pentru ClasiCont, 8,5 lei/lună pentru ExtraCont şi 12,5 lei/lună pentru TotalCont.

Vicepreşedintele executiv retail al băncii Martin Skopek a afirmat că BCR a construit oferta ca soluţie la nevoile diverse ale clienţilor: "Noul pachet ClasiCont vine să răspundă unei nevoi de bază, în timp ce TotalCont este un pachet de tip < all inclu-sive >, ce acoperă cele mai exigente aşteptări".

Domnia sa a precizat că produsul se axează pe canale directe oferite de BCR, precum internet şi telephone banking, iar clientul nu mai este obligat să se deplaseze la bancă pentru a face diverse operaţiuni.

Martin Skopek este de părere că un cont curent este bun, dar nu şi suficient pentru nevoile oamenilor. BCR încearcă, astfel, să răs-pundă nevoilor clienţilor, punând la dispoziţie servicii simplu de folosit şi oferind acces gratuit la contul curent.

Plăţile de facturi sau tranzacţiile pot fi efectuate prin card, tranzacţii mobile (disponibile pentru telefon mobil), precum şi internet şi telephone banking.

BCR a inaugurat prima sucursală cash-less din ţară

Noua unitate fanion de pe Calea Victoriei din Bucureşti este momentan un prototip şi se concentrează pe operaţiuni non-cash, 75% din tranzacţiile procesate de BCR fiind efectuate prin canale electronice şi direct banking, a declarat, ieri, Martin Skopek.

Aceasta este prima sucursală din ţară unde operaţiunile cash vor fi gestionate exclusiv prin intermediul echipamentelor precum ATM (bancomat), MFM (Maşină Multifuncţională), ASV (Schimb Valutar Automat), internet banking şi telephone banking, şi va fi deshisă 24 de ore, în fiecare zi.

Martin Skopek a menţionat că în jur de 3,5 milioane de clienţi preferă să facă plăţile în numerar, însă operaţiunile non-cash reprezintă o "alternativă mult mai convenabilă" decât cele cash, deoarece operaţiunile non-cash permit acces rapid la contul bancar, economii de timp şi bani la plata facturilor şi control permanent al banilor.

Pentru a face acest lucru posibil, BCR a pus la dispoziţie, în luna octombrie, puncte de plată automată (automatic payment terminals), care sunt "uşor de folosit", a spus vicepreşedintele executiv retail.

Martin Skopek a mai declarat că BCR urmăreşte dezvoltarea serviciului 24Banking ca brand distinct pentru oferta de servicii de direct banking a băncii.

Totodată, noul serviciu, BCR Alert, înştiinţează clienţii atunci când din contul lor intră şi ies bani, şi înainte de efectuarea unui direct debit, astfel încât clienţii să se asigure că dispun de banii necesari pentru efectuarea plăţilor.

BCR, membră a Erste Group, ocupă primul loc în ţara noastră după valoarea activelor (mai mult de 16 miliarde euro), după numarul de clienţi şi pe segmente de economisire şi creditare.

BCR are o reţea de 41 de centre de afaceri pentru companii şi 622 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb