BCR şi Visa lansează un program de gamification

J.P.
Bănci-Asigurări / 11 noiembrie 2020

BCR şi Visa lansează un program de gamification

Banca Comercială Română şi Visa lansează un program de gamification: "Descoperă Lumea BCR Visa". Programul este disponibil în magazinul aplicaţiei George, platforma de digital banking a Băncii Comerciale Române, sub forma extensiei Visa Play & Explore şi oferă peste 3.000 de premii printr-un joc online interactiv, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Campania se aliniază proiectelor de digitalizare lansate de BCR, în ultimii ani, prin care îşi propune să ofere clienţilor experienţe 100% digitale.

Pentru a participa, clienţii trebuie să îşi deschidă, mai întâi, un cont curent şi să obţină un card Visa, prin intermediul procesului 100% online de deschidere a unui cont curent disponibil la BCR şi să acceseze aplicaţia George.

Elena Ungureanu, Country Manager Visa în România: "Românii plătesc mult mai des cu cardul şi alte dispozitive mobile, precum telefoane, tablete sau ceasuri inteligente, în detrimentul plăţilor cu numerar. La ora actuală, patru din cinci tranzacţii prin card sunt plăţi la comercianţi, fie în magazine sau în mediul online, iar această tendinţă s-a intensificat în contextul pandemiei, când clienţii s-au orientat tot mai mult către plăţile contactless şi online. Ne dorim să încurajăm acest comportament şi să-i recompensăm cu premii şi surprize pe cei care îşi folosesc cardurile Visa pentru a plăti, oferindu-le în acelaşi timp o experienţă unică şi distractivă prin intermediul programului de gamification lansat împreună cu BCR."

Eleni Skoura, Director Executiv Produse şi Segmente Retail, Banca Comercială Română: "Ne bucurăm că putem extinde universul lui George, platforma noastră de digital banking, cu o provocare chiar distractivă. Cu ajutorul partenerii noştri de la Visa, le punem la dispoziţie clienţilor o nouă experienţă 100% online de la un capăt la celălalt, prin care încurajăm utilizarea plăţilor non-cash şi a serviciilor digitale. Peste 200 de funcţionalităţi sunt disponibile acum în George, de la plăţi curente, până la produse de finanţare şi refinanţare şi, iată, primul program de gamification. George devine astfel mai mult decât o bancă digitală, este un univers de experienţe unic în bankingul din România."

Posesorii cardurilor de debit Visa Classic şi Visa Platinum şi cei ai cardurilor de credit Visa Classic, precum şi clienţii BCR care vor aplica pentru carduri Visa de acest tip în perioada campaniei sunt eligibili să participe la campanie. Există anumite tranzacţii - retrageri de numerar, pariuri, transferuri şi tranzacţii de cazino - care nu sunt eligibile pentru campanie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb