BenQ lansează SW320

Alexandra Cismaru
Companii / 24 martie 2017

BenQ lansează SW320

BenQ, companie recunoscută pe plan internaţional pentru inovaţii în domeniul soluţiilor de imagine profesionale, anunţă disponibilitatea modelului BenQ SW320, un monitor destinat profesioniştilor din domeniul fotografiei, potrivit unui comunicat remis Redacţiei.

Reprezentanţii companiei transmit: "Noul model vine dotat cu un display 4K de 31.5 inch, ce oferă cele mai înalte standarde de afişare a culorilor şi suport pentru conţinutul HDR10. Datorită gamutului extins ce acoperă 99% din spaţiul de culoare Adobe RGB, 100% sRGB, Rec. 709 si DCI-P3, ecranul IPS de 10-biţi ajutat de un LUT 14-bit 3D oferă o reproducere foarte precisă a culorilor, cu o valoare Delta E mai mică de 2. Datorită acestor valori, eficienţa este îmbunătăţită, reducându-se timpul pierdut pentru efectuarea de corecţii".

"SW320 reprezintă tot ce are BenQ mai bun de oferit în materie de tehnologie, atunci când vine vorba de redarea precisă a culorilor" a declarat Conway Lee, preşedinte BenQ, adăugând că "acest monitor HDR, echipat cu un gamut de culoare extins, duce imagistica profesională pe noi culmi, răspunzând solicitărilor şi dorinţelor fotografilor profesionişti".

Afişează un display IPS de 31,5 inch, dotat cu rezoluţie 4K UHD 3840 x 2160 şi unghiuri de vizualizare la 178˚ H/V.

Compania mai precizează: "SW320 dispune de un gamut de culoare extins cu o acoperire de 99% Adobe RGB, un spaţiu de culoare semnificativ mai mare ca sRGB şi Rec. 709. De asemenea, oferă suport pentru DCI-P3 cât şi acoperire 100% în spectrul sRGB şi Rec. 709. Este un monitor certificat Technicolor, capabil să satisfacă standardele stricte în materie de precizie a culorilor, folosite în industria de divertisment".

Potrivit comunicatului, modelul pune un accent pe o conectivitate variată, oferind ca şi conexiuni cu PC-ul un port HDMI, DisplayPort şi Mini DisplayPort 1.4 în cazul utilizării de sisteme Mac sau plăci grafice de ultimă generaţie în configuraţii Windows. În acelaşi timp, pentru transferul rapid de pe mediile de stocare mobile, utilizatorul are posibilitatea de a utiliza un hub USB 3.0 şi un cititor de carduri SD.

BenQ SW320 este disponibil prin partenerii oficiali BenQ în România la un preţ recomandat de raft de 7449lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb