BenQ va prezenta la ISE 2020 o nouă gamă de soluţii end-to-end

B.D.
Companii / 6 februarie 2020

BenQ va prezenta la ISE 2020 o nouă gamă de soluţii end-to-end

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul soluţiilor de imagine, va prezenta la ISE 2020 mai multe produse concepute pentru educaţie, corporaţii, segmentul proAV şi retail. Prin urmare, standul companiei va fi destinat cu precădere soluţiilor verticale pentru spaţii de lucru moderne şi medii de educaţie, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

Axată pe producţia de echipamente hardware bogate în dotări, BenQ va prezenta cele mai avansate soluţii ale sale, create pentru utilizatorii din industria audio-vizuală, unde a înregistrat o creştere continuă pe tot parcursul anului 2019. Prin lansarea DuoBoard, compania introduce un nou ecran interactiv, ce funcţionează cu orice platformă (Interactive Flat Panel - IFP). Acesta reprezintă prima soluţie vizuală ce suportă simultan două sisteme de operare pe acelaşi ecran. Echipată cu funcţii de afişare, whiteboard şi conferinţă, această soluţie completă este proiectată astfel încât să poate fi folosită singură, sau în duet utilizând o conectare pe bază de senzori, pentru obţinerea unui spaţiu de lucru extins.

Pentru companiile care necesită o soluţie de afişare avansată fără o aplicaţie pentru control tactil, BenQ a pregătit seria CS. Beneficiind de integrare cu BenQ EZWrite, precum şi cu platformele software ce oferă spaţii de lucru personalizate, această soluţie îmbunătăţeşte colaborarea prin fluidizarea tranziţiei între aplicaţii, mai informează sursa.

În calitate de prim producător mondial al unei soluţii de afişare digitală validată Pantone, BenQ va prezenta noi produse şi din această categorie. Destinate sectoarelor public şi corporate, acestea garantează fidelitatea culorilor, îmbunătăţind în acest fel redarea de conţinut video, acurateţea imaginilor şi precizia activităţii de design.

Vizitatorii ISE 2020 vor avea posibilitatea să observe şi avantajele platformelor software exclusive BenQ, ce îmbunătăţesc interoperarea dintre soluţiile de afişare şi sistemele de securitate din mediul corporate, sistemele de management, soluţiile de administrare a dispozitivelor de la distanţă (Device Management Solution - DMS), sistemele de administrare a conturilor (Account Management System - AMS) şi funcţiile de colaborare, mai informează sursa.

Acest sistem le permite administratorilor IT şi utilizatorilor să comute rapid între modurile de utilizare, ceea ce îl face potrivit pentru a deservi cerinţele mai multor utilizatori, asigurând în acest fel atât o soluţie de colaborare de generaţie nouă, precum şi accesul de la distanţă pentru o multitudine de dispozitive.

BenQ va participa la ISE 2020, la Amsterdam, în perioada 11-14 februarie, standul 1-N10.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb