Bîlteanu nu mai vrea oamenii lui Iaciu la SIF Muntenia

A.S.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 29 aprilie 2014

SIF Banat Crişana şi preşedintele Dragoş Bîlteanu, care deţin cumulat mai mult de 5% din SIF Muntenia, au cerut ieri convocarea Adunării Generale având pe ordinea de zi revocarea membrilor Consiliului Reprezentanţilor Acţionarilor (CRA) SIF 4 şi alegerea unor noi membri pentru un mandat de patru ani.

Actualul Consiliu al Reprezentanţilor Acţionarilor (CRA) la SIF4 Muntenia a fost ales în aprilie 2013, după un compromis între omul de afaceri Gheorghe Iaciu şi Dragoş Bîlteanu.

Din actualul Consiliu al Reprezentanţilor Acţionarilor fac parte Daniel Pandele, Ştefan Gioga, Adrian Andrici, Marcel Gheorghe, Cătălin Mancaş, Alina Ruxandra Albu (avocat), Aurelian Zaheu (fost inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, până în aprilie 2010), Adrian Victor Prodan (avocat), Nicolae Mergeani (avocat), Andrei Diaconescu (partener al casei de consultanţă pentru fuziuni şi achiziţii Capital Partners), Marius Pantea (fost membru CA la SIF Banat-Crişana). Primii cinci au fost propuşi de Gheorghe Iaciu atunci când solicitase revocarea CRA şi alegerea unuia nou.

Deciziile din aprilie 2013 au adus o perioadă de linişte la SIF Muntenia, după ce, în iulie 2012, alegerea unui Consiliu al Reprezentanţilor Acţionarilor (CRA) a avut loc în plin scandal, între Gheorghe Iaciu şi managementului SIF Muntenia, într-o şedinţă maraton de 33 de ore.

CRA-ul ales în iulie 2012, prezidat de Olimpiu Blăjuţ, a fost susţinut atunci de un grup de acţionari autointitulaţi "revoluţionari", coagulaţi în jurul omului de afaceri Gheorghe Iaciu, patronul Doraly Afumaţi. Conflictul s-a aplanat însă după ce SIF1 Banat Crişana a anunţat că a ajuns la o înţelegere pentru preluarea SAI Muntenia Invest.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Foarte bine face d-l Bilteanu! Probabil si-a dat seama(in sfarsit!)ca Iaciu&Andrici sunt personaje de cea mai joasa speta! Eu mi-am dat seama de mult(chiar daca din alte motive). Bravo, Bilteanu!

    1. o sa-ti iese pe nas bilteanu si gasca lui cu ce vor face din sif1 si sif4...

      bilteanu necrutatoru' distruge tot prin jaf organizat si supravegheat de ASF.

    Sper ca SIF BANAT CRISANA si Dragos Bilteanu sa-i puna cu botul pe labe pe Iaciu si Andrici impreuna cu marionetele lor! Pai nu zicea iaciu ca "se va dedica" IMPact-ului? Pai atunci? hai ca IMPact-ul va asteapta cu "bratele deschise"! Hai ca nu mai e mult si aflam la cat se cifreaza pierderile si anul asta! Deocamdata trim. I!

    Bilteanu este cancerul pietei romanesti de capital in adevaratul sens al cuvantului. Unde pune laba se usuca si se evaropa tot si moare. Sper sa aprobedividendul mare, ca oricum vor ultimii bani pe care ii mai vedem din SIF-uri. Oare il demoleaza de astazi pe Ciurezu si punem cruce definitiv la SIF-uri sau mai avem o luna doua time-out?

    O masura justa,binevenita luata de domnul Balteanu menita sa curate SIF Muntenia de elementele retrograde legate de trecut(Iaciu) si sa aduca un nou suflu,progresist la SIF Muntenia.

    1. Lumineaza-ma si pe mine si descrie-mi suflul progresist adus de bilteanu (suflul este nou, intradevar, pt ca nimeni pana acum nu a abuzat de activele si lichiditatile unui sif asa cum a facut-o bilteanu, dar nu vad progresul - a cumparat tot la preturi umflate, in avantajul vanzatorului nu al SIF-ului. Apara alte interese, in detrimentul SIF-ului!). Astept lamuriri din partea domniei tale.

    bilteanu asta a reusit sa ingroape piata de capital din Romania sub atenta supraveghere inexista a lui ursache care in loc sa protejeze piata protejeaza infractiunile.

    Intr-adevar ca Balteanu ar trebui sa arate un conducator de SSIF modern ,hotarat sa creasca continuu valoarea activului societatii sale.

    1. prostia doare ? ca daca doare tu ai fi mentinut in viata doar de aparate...

    grup infractional cu postaci chiar nu am mai vazut. cred ca si ASF ar putea apela la o astfel de strategie, cine n-ar vrea sa lucreze ca psotac la ASF. ce zici domn' ursache poate te mai spala un pic de ce ai facut pentru grupul infractional.

    ursache atunci ce este sa vedem de ce boli sufera piata.

    1. am auzit ca Adamescu cumpara SIF5 de la Erste

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb