Binance extinde Bicasso, generatorul de NFT-uri pe bază de AI

G.D.
Piaţa de Capital / 27 martie 2023

Binance extinde Bicasso, generatorul de NFT-uri pe bază de AI

Binance extinde serviciul de NFT-uri cu inteligenţă artificială (AI) Bicasso la nivel global, după testul european de succes, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Bicasso va deveni disponibil timp de 12 ore, din 29 martie, 12:00 UTC, până în 30 martie, 00:00 UTC, pentru încă 100.000 de utilizatori, atât existenţi cât şi noi, într-un sistem de tipul primul venit, primul servit.

Bicasso le permite utilizatorilor să creeze şi să deţină o imagine personalizată creată cu AI, prin simpla trimitere a unei imagini, cum ar fi o fotografie de profil şi oferirea de instrucţiuni creative. Bicasso se inspiră din combinaţia dintre imagine şi instrucţiuni, pentru a oferi cel mai bun rezultat posibil, care poate fi rafinat şi mai mult, in funcţie de preferinţele utilizatorilor. Odată ce sunt pe mulţumiţi de imagine, aceştia îşi pot genera creaţiile ca NFT-uri pe lanţul BNB. Aceste NFT pot fi apoi setate ca imagini de profil, partajate pe reţelele sociale sau transferate în portmoneul cuiva.

Numele Bicasso este o fuziune a termenilor "Binance" şi "Picasso" ce reflectă combinaţia puternică de tehnologie inovatoare şi artă pe care o oferă serviciul. Lansat pentru prima dată ca test beta pe platforma sa NFT la 1 martie 2023, Binance a permis unui număr limitat de utilizatori să încerce serviciul. Câteva ore mai târziu, cererea a crescut vertiginos, iar Bicasso şi-a atins obiectivul de a genera 10.000 de NFT-uri în doar 2,5 ore de la lansare.

Pentru a marca lansarea globală, Binance prezintă şi o colecţie exclusivă de NFT-uri Bicasso. Cu o serie de pisici şi câini generaţi de AI, aceste 500 de piese de artă unice vor fi acordate utilizatorilor ca parte a unui program de recomandare. Deţinând unul dintre aceste NFT-uri exclusive, proprietarilor li se va garanta accesul la o oportunitate de creaţie gratuită în timpul lansării globale a Bicasso şi aceştia vor deveni membri ai Binance Beta Testers, pentru acces timpuriu la produse noi şi la opţiunile viitoare, subliniază sursa citată.

Unul dintre primele produse pe care testerii Binance Beta le pot încerca este un chatbot bazat pe AI, încorporat în Academia Binance. Alimentat de tehnologia avansată ChatGPT, chatbot-ul asigură utilizatorilor răspunsuri fiabile şi actualizate cu privire la spaţiul Web3 şi la industria blockchain.

"La Binance, ascultăm cu atenţie feedback-ul utilizatorilor noştri. Acestora le-a plăcut testul nostru iniţial, şi acum lansăm serviciul, la nivel global. Bicasso ne oferă o oportunitate unică de a aduce împreună puterea AI şi Web3, pentru a oferi utilizatorilor o experienţă deosebită", spune Mayur Kamat, Head of Product, Binance, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb