BitDefender dezvaluie noua suita de solutii de securitate IT

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 27 septembrie 2007

Cu noua linie de produse BitDefender 2008, compania tinteste depasirea cotei de 40% din piata româneasca

BitDefender lanseaza suita de solutii de securitate IT- BitDefender 2008 pentru desktop, care ofera protectie proactiva împotriva celor mai daunatori virusi, împotriva spyware, spam, a atacurilor phishing si a altor amenintari informatice, precum si o suma de noi functionalitati menite sa ajute la îmbunatatirea performantei calculatorului.

Linia de produse 2008 include BitDefender Antivirus 2008, BitDefender Internet Security 2008 si BitDefender Total Security 2008 si a fost creata pentru a proteja o larga varietate de utilizatori PC, de la utilizatori fara experienta pâna la utilizatori avansati.

BitDefender este liderul pietei românesti, înregistrând în 2006 o cota de circa 40% raportata la o piata a aplicatiilor antivirus si conexe (antiTrojans, antispyware etc) de circa 5 milioane EUR. În 2007, se previzioneaza o crestere a pietei de circa 20% iar BitDefender estimeaza pâna la sfârsitul anului depasirea cotei de 40%. Peste 70% din cifra de afaceri pe piata româneasca a BitDefender este obtinuta din reteaua de parteneri, formata din 7 distribuitori si aproape 500 de reselleri, la nivel national. Pentru cresterea cifrei de afaceri, BitDefender mizeaza pe impactul noii suite de produse.

"Suita anterioara s-a clasat în mod constant între primele 3 din lume în urma a peste 30 de teste internationale de profil. Noile functionalitati oferite de suita BitDefender 2008 - inclusiv compatibilitatea cu Windows 64 biti sau modul pentru jocuri, demonstreaza dedicarea BitDefender de a evolua, dezvoltând noi tehnologii capabile sa satisfaca cerintele mediului informatic actual si sa raspunda nevoilor clientilor", a declarat Bogdan Dumitru, BitDefender CTO.

Noua interfata a tuturor produselor ofera un acces mult simplificat catre toate functionalitatile îmbunatatite ale solutiilor de desktop BitDefender:

- protectie antivirus în timp real - cu update automat la fiecare ora

- protectie proactiva - utilizând tehnologiile proprietare de detectie avansata B-Have

- protectie anti-rootkit - detecteaza si îndeparteaza cele mai noi tipuri de amenintari ascunse

- protectie a identitatii - sunt protejate datele personale, reducând riscul furturilor de identitate pe Internet, prin prevenirea scurgerilor de informatii personale prin email sau web

- protectie anti-spyware - monitorizeaza si atentioneaza asupra amenintarilor spyware în timp real

Adresându-se nevoilor jucatorilor pasionati, BitDefender 2008 a creat Game Mode, un nou profil presetat de specialistii laboratoarelor BitDefender astfel încât solutia de securitate IT sa aiba un foarte mic impact asupra resurselor sistemului în timp ce jocul se desfasoara în deplina siguranta. Game Mode îndeplineste cel putin 3 cerinte obligatorii pentru o experienta perfecta a jocului: minimizarea încarcarii sistemului, 0 cerinte asupra încarcarii conexiunii si nici o întrerupere si toate în deplina siguranta (nu este nevoie sa dezactivati firewall-ul în timpul jocului).

Alte noi functionalitati ale gamei de produse desktop BitDefender 2008 sunt protectia Wi-Fi Wireless (care alerteaza utilizatorii atunci când se încearca accesarea neautorizata la reteaua Wi-Fi Wireless) si utilizarea unor motoare adaptive pentru filtrele antispam, ce ofera o mai buna protectie prin marirea timpului de raspuns la noi tehnici de spam.

Printre noile beneficii ale suitei BitDefender 2008 se numara si noul modul Web Anti-Phishing care filtreaza toate paginile web accesate protejând împotriva atacurilor de phishing, a încercarilor de frauda.

BitDefender Total Security 2008, produsul de top al noii suite de securitate a fost creat pentru utilizatorii care doresc protectie completa împotriva amenintarilor informatice si a pierderilor de date, având integrat un modul de Back-up si unul de Optimizare PC, care ajuta la îmbunatatirea performantei sistemului si gestionarea eficienta a spatiului de pe hard disk.

BitDefender Total Security 2008 încorporeaza toate functionalitatile si beneficiile BitDefender Antivirus 2008 si BitDefender Internet Security 2008 dar si alte noi module:

- Data Back-up - salveaza datele realizând copii de rezerva pe unitati mobile (CD- R /RW, DVD- R /RW, USB), calculator sau locatii din retea

- PC-Tune-up (Optimizarea PC-ului) - îmbunatateste performantele calculatorului prin defragmentarea hard disk-ului, înlaturarea fisierelor Internet temporare si a fisierelor cookie, curatarea registrilor Windows, detectarea si eliminarea fisierelor duplicat

- Trace Clean-up - functie care sterge definitiv, la nivel fizic, fisierele de pe calculator, eliminând astfel posibilitatea recuperarii acestora cu programe speciale de catre alte persoane.

Suita solutiilor de securitate IT pentru desktop, BitDefender 2008 este compatibila cu Windowos 2000 (SP4), Windows XP (SP2) si Windows Vista, clientii de mail Microsoft Outlook 200, 2003 si 2007, Outlook express, Windows mail precum si cu Mozilla Thunderbird 1.5 si 2.0.

Potrivit unui studiu efectuat de BitDefender, o mare parte dintre clientii sai detin 2 sau 3 calculatoare. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestora, odata cu lansarea noii suite de securitate IT, BitDefender modifica oferta comerciala pentru solutiile sale de securitate desktop. Începând cu 20 septembrie BitDefender va ofera libertatea de a proteja 3 calculatoare în baza unei licente achizitionate.

Utilizatorii versiunilor curente sau anterioare ale solutiilor de desktop BitDefender vor beneficia de upgrade gratuit la noua generatie de produse pâna la sfârsitul perioadei de licentiere. Utilizatorii BitDefender Antivirus Plus vor trece la BitDefender Internet Security 2008 fara a fi nevoiti sa schimbe cheia de licentiere.

Despre BitDefender™:

BitDefender™ este producatorul românesc lider tehnologic la nivel mondial în securitatea datelor. Compania ofera solutii inovatoare care protejeaza eficient împotriva amenintarilor informatice, setând noi standarde în domeniu pentru viteza de reactie, instalare, utilizare si actualizare usoara. Prezent în peste 6000 de magazine de pe cele cinci continente, BitDefender este cel mai raspândit produs românesc în întreaga lume care protejeaza eficient împotriva amenintarilor a peste 41 de milioane de utilizatori individuali si corporate din mai mult de 180 de tari. BitDefender are sucursale în SUA, Marea Britanie, Germania, Spania si România. Mai multe informatii puteti gasi vizitând site-ul: http://www.bitdefender.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb