Bucur, bere de bulevard românească, a primit premiul The Superior Taste Award 2020

A.P.
Comunicate de presă / 3 noiembrie 2020

Bucur, bere de bulevard românească, a primit premiul The Superior Taste Award 2020

Berea românească Bucur, lansată în vara anului 2019 de United Romanian Breweries Bereprod (URBB), este recunoscută la nivel internaţional cu premiul The Superior Taste Award 2020, acordat de The International Taste Institute, scrie un comunicat de presă.

Calitate autentic romanească, recunoscută la nivel internaţional

Peste 200 de experţi în gust, membri ai celor mai prestigioase asociaţii Chefs & Sommeliers din lume, au facut parte din juriul The International Taste Institute. Astfel, Chefi din restaurante cu stele Michelin precum El Bulli (Spania) sau Le Jules Vernes (Franţa), cu farfurii pregătite pentru personalităţi precum preşedintele francez sau regina Angliei şi somelieri din 20 de ţări europene au notat calităţile produsului prin metodologia internaţională de degustare: Blind tasting sensory analyses (Fiecare produs este evaluat din punct de vedere al calităţii, având la bază 5 caracteristici Senzoriale Hedonice Internaţionale - aspect, simţ olfactiv, gust, textură şi after-taste) şi Product Preparation & Presentation (Produsele sunt preparate şi servite conform unui protocol strict, respectând instrucţiunile de pregătire şi de servire ale producătorului. Acest proces are ca obiectiv verificarea calităţii produselor disponibile consumatorului).

Paul Markovits, Vicepreşedinte Marketing, URBB a spus: "Prin lansarea berii Bucur ne-am dorit să readucem la masa consumatorului atmosfera unui Bucureşti al secolului XIX sau chiar început de secol XX, cu toate tipologiile vremii şi excentrităţile lor, prezentate pe fiecare sticlă de bere - neapărat doar în completarea unui produs de calitate necontestabilă. Acest lucru a fost îmbrăţişat de amatorii unui gust autentic românesc şi deopotrivă, ne-a adus recunoaştere internaţională. Anul acesta, juriul The International Taste Institute acordă berii Bucur premiul The Superior Taste Award 2020, fapt ce încununează un an dificil, dar roditor. Mai mult decât atât, 2020 aduce dublu motiv de bucurie, dar şi de motivaţie - la doar un an de la lansarea pe piaţa locală, Berea Bucur numără peste 1 milion de L vânduţi! Suntem extrem de încântaţi de modul în care consumatorii şi-au însuşit un produs cu viziune, un produs ce îşi doreşte să redea esenţa trăirii urbane de odinioara şi de azi!".

Bucur blondă este o bere de un auriu intens, cu un conţinut de alcool de 5%, care combină trei tipuri de hamei, ceea ce îi conferă o aromă florală distinctă şi echilibrată, cu nuanţe de mentă şi pin verde. Gustul uşor amărui va satisfice până şi pe cei mai experimentaţi şi sofisticaţi consumatori.

Bucur brună este o bere brun-roşcată, cu nuanţe arămii, ce combină trei tipuri speciale de malţ ce îi conferă o aromă intensă şi catifelată de caramel, cu note picante şi senzuale de piper negru. Berea are un conţinut de alcool de 6,5%, un gust plin şi savuros ce deschide apetitul pentru cele mai neaşteptate experienţe urbane.

Bucur - bere de bulevard autentic romaneasca este disponibilă la nivel naţional, în Horeca şi retail, în variantele de sticlă nereturnabilă de 0,35l şi draught pentru berea blondă, şi la sticlă de 0,35l nereturnabilă pentru berea brună.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb