BUDAPESTA Noua clădire din Prologis Park a primit calificativul "Bine" în sistemul BREEAM

Alexandru Costea
Companii #Imobiliare / 13 mai 2015

Noua clădire din Prologis Park a primit calificativul "Bine" în sistemul BREEAM

Prologis, dezvoltator de spaţii industriale, a anunţat astăzi că spaţiul DC6, cu o suprafaţă de 7.500 mp în Prologis Park Budapest-Sziget, a fost acreditată pe baza sistemului BREEAM cu calificativul "Bine", arată un comunicat remis azi redacţiei.

Clădirea build-to-suit a fost proiectată astfel încât să îndeplinească cerinţele impuse de Transported Asset Protection Association. Aceasta include un spaţiu de depozitare fără coloane, rampe pentru încărcare laterală şi platforme pentru furgonete şi cross-docking cu cornişe de 6 m înălţime, oferind costuri operaţionale optime pentru încălzire şi iluminat. Structura de stâlpi a clădirii de 7,5 m permite amenajarea a 45 de platforme alături de o rampă de încărcare laterală şi o platformă pentru stivuitoare care să ocupe spaţiul de 5.000 mp. Clădirea are o capacitate mai mare cu aproximativ 35 de platforme per spaţiu închiriabil comparativ cu clădirile de logistică tradiţionale.

Construcţia a fost finalizată în noiembrie 2014 pentru DB Schenker, care închiriază de asemenea şi un spaţiu adiacent cu o suprafaţă de 20.000 mp. De asemenea, clădirea cuprinde şi noul sediu oficial al DB Schenker, găzduind peste 200 de angajaţi într-un spaţiu de birouri cu o suprafaţă de 2.500 mp, construit la rândul său conform cerinţelor de sustenabilitate şi ergonomie.

Prologis Park Budapest-Sziget este un centru de distribuţie care însumează un spaţiu total de peste 128.000 mp şi prezintă un potenţial de dezvoltare suplimentar de 36.000 mp. Parcul este situat în zona industrială a Szigetszentmiklós, având acces direct la reţeaua de drumuri naţionale şi internaţionale prin centura M0 a Budapestei.

Având un portofoliu ce totalizează 612.000 m2, Prologis este cel mai important furnizor de spaţii industriale din Ungaria (date valabile la 31 martie 2015).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb