Bulai, USR: "Atacăm la CCR sau sesizăm Avocatul Poporului decizia de comasare a alegerilor"

T.B.
Politică / 26 februarie

Bulai, USR: "Atacăm la CCR sau sesizăm Avocatul Poporului decizia de comasare a alegerilor"

Preşedintele USR Neamţ, deputatul Iulian Bulai, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că decizia de comasare a alegerilor locale cu cele europarlamentare va fi atacată la Curtea Constituţională a României sau va fi sesizat Avocatul Poporului, în funcţie de forma legislativă în care va fi adoptată, informează agerpres.

Potrivit sursei, "Ne aşteaptă luni grele şi ne aşteaptă o publicare a deciziei formale de a organiza alegeri locale comasate cu cele europarlamentare. Dacă această decizie se va lua printr-un proiect legislativ iniţiat de Guvern, vom ataca la CCR. Dacă se va da în mod neconstituţional printr-o ordonanţă de urgenţă, această decizie va fi sesizată de către noi către Avocatul Poporului care poate opri acest proces", a declarat preşedintele USR Neamţ, Iulian Bulai.

În aceeaşi conferinţă de presă, organizată alături de liderii filialelor PMP şi Forţa Dreptei, Iulian Bulai a precizat că Alianţa Dreapta Unită reprezintă o alternativă la "o coaliţie monstruoasă, la un colos cu picioarele de lut", transmite sursa citată.

Potrivit agerpres, "Alianţa Dreapta Unită este o alternativă la o stângă comasată, la un moştenitor aproape în totalitate al FSN-ului şi la extremismul rusofil, anti-european, anti-NATO. Direcţia noastră pentru România este foarte clară, ambiţiile noastre sunt cele de reformă pentru o Românie modernă alături de cei care vor o alternativă de dreapta. Şi la Neamţ şi în toată ţara, mesajul este clar: toţi oamenii care au fost trădaţi de PNL în ultimul ciclu electoral se regăsesc în Alianţa Dreapta Unită", a transmis preşedintele USR Neamţ.

În context, preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu a afirmat că "românii au varianta de a alege altceva", menţionează sursa.

Conform sursei precizate, "Cred că românii au astăzi varianta de a alege altceva şi de a demonstra că acest USL 3 trebuie să dispară", a spus Bogdan Gavrilescu.

La rândul său, preşedintele filialei Forţa Dreaptă, Sorin Solomon, a precizat că Alianţa Dreapta Unită este singura alternativă pentru electoratul de dreapta, informează agerpres.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Vorbe-n vint .Cetatenii asociaza opozitia cu sefii de partide ce isi unesc „in cuget si simtire ” fortele spre a opri partidele democratice PNL si PSD( a devenit slava domului intre timp )din drumul lor de cistigare a alegerilor .Kelemen ,Barna ,Ciolos ,Orban , si Simion plus Tomac au cazut din lac in put .Nu vor cistiga nici macar o primarie a vreunui mare oras romanesc iar primaria Capitalei si posibil Presedentia va fi a unui independent sustinut de PSD si PNL.

    1. Cat mai e piața sa scrii asemenea trăznaie ?

    Mai bine va schimbați sexul.

    uite-l si pe asta....

    alta treaba nu are... are chef de cheltuiala inutila pe circ alegeri haotice... 

    ce e neconstitutional sa contribuii la echilibrarea deficitului gov ca procent din pib in an de alegeri? 

    asta e o prostie... ii da ccr cu flit... iar el a facut o actiune doar de circ. 

    s c c r e t 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb