BURSA LITORAL - DELTA DUNĂRII 2013 Mai multe hoteluri de pe Litoral vor introduce în ofertă pachetele de vacanţă "All Inclusive"

Ioana Popa
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 12 septembrie 2012

Acestea s-au bucurat de un real succes în vara 2012

Sezonul estival 2012 a fost cel mai bun din ultimii patru ani, datorită programelor speciale lansate de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi hotelieri şi datorită suitei de evenimente atrase şi derulate în permanenţă în toate staţiunile de pe Litoral, potrivit participanţilor la Bursa Litoral-Delta Dunării 2013 - cel mai important eveniment de contractare a bazei hoteliere de pe Litoral şi din Delta Dunării pentru sezonul 2013. Corina Martin - Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) şi Asociaţia Litoral-Delta Dunării, a declarat: "Sezonul 2012 a reuşit să aducă < O 9 atitudine în turism! > (...) Acum începem să lucrăm la un < Master Plan LITORAL - DELTA DUNĂRII >, o strategie pe fiecare staţiune, alături de hotelieri, autorităţile locale, agenţiile de turism, operatorii privaţi implicaţi în turis­mul local. Avem nevoie de o actualizare a Master Planului realizat de Organizaţia Mondială a Turismului în anul 2007, care să corespundă cu necesităţile şi realităţile actuale ale dezvoltării şi promovării Litoralului şi Deltei Dunării".

Hotelierii şi investitorii în turism solicită ferm modificări legislative urgente care să atragă dezvoltarea investiţiilor hoteliere şi o mai puternică promovare a destinaţiilor româ­neşti - reducerea fiscalităţii pentru a putea concura cu ţările vecine care vând un produs turistic similar, reducerea TVA şi aplicarea acestei reduceri la cazare cu pensiune completă şi all inclusive, introducerea stimulentelor pentru atragerea de turişti străini, susţinerea zborurilor charter către aceste destinaţii.

De asemenea, Ministerul Turis­mului (MDRT) s-a angajat să promoveze programele speciale ale patronatelor din turism şi să investeas­că mai mult în promovarea destinaţiilor turistice româneşti.

Pentru Sezonul estival 2013, participanţii la Bursa Litoral-Delta Dunării 2013 estimează o creştere de maxim 5% a tarifelor pe Litoral, în locaţiile unde hotelierii vor investi în upgradarea serviciilor oferite. De asemenea, vor fi continuate lansarea Ofertelor Speciale de tipul "Înscrieri Timpurii", "Litoralul pentru toţi", "Litoralul pentru toţi - All inclusive", "Zile gratuite de Vacanţă" etc. şi vor fi lansate în premieră programele "Seniori pe Litoral" şi "Clubbing la Mamaia - All night long Romanian Riviera!".

Reprezentanţii industriei de turism preconizează o creştere a numărului de turişti străini pentru sezonul 2013, fiind în discuţii avansate cu touroperatori polonezi, israelieni, iranieni şi germani, pentru derularea de zboruri charter către aeroporturile Constanţa şi Tulcea.

Potrivit estomărilor oficialilor ANAT, un număr mai mare de hoteluri de pe Litoral va introduce în ofertă pachetele de vacanţă "All Inclusive", care s-au bucurat de un real succes în vara 2012.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb