Cargus Târgu Mureş are o nouă locaţie, cu o capacitate de sortare mai mare cu 40%.

A.D.
Comunicate de presă / 15 octombrie

Sursa foto: Cargus Targu Mures

Sursa foto: Cargus Targu Mures

Cargus, unul dintre liderii pieţei de servicii de curierat din România, anunţă relocarea depozitului său din Târgu Mureş într-o nouă facilitate, modernă şi extinsă.

Potrivit unui comunicat al companiei, această mutare face parte din strategia companiei de a-şi îmbunătăţi şi extinde capacităţile operaţionale, pentru a răspunde volumelor în creştere.

"Compania noastră face eforturi considerabile în vederea optimizării fluxurilor logistice, iar relocarea depozitului din Târgu Mureş, un nou hub pentru zona Ardealului, este pasul următor în consolidarea strategiei Cargus. Având în vedere volumele în creştere, un depozit mai mare şi mai modern era o necesitate, planurile noastre fiind orientate către eficientizarea operaţională", a declarat Nelu Gheorghiţă, Chief Operations Officer Cargus.

Noul depozit, situat într-o zonă strategică a judeţului Mureş, se întinde pe o suprafaţă de peste 4.500 de metri pătraţi, dublă faţă de cea a locaţiei anterioare. Pe lângă spaţiile generoase de depozitare, noua facilitate include birouri, locuri de parcare şi oferă o infrastructură modernă care susţine fluxul crescut de activitate.

Noul depozit este echipat cu tehnologie avansată, incluzând un sistem de recântărire şi de sortare automatizat. Aceste soluţii tehnologice inovatoare vor contribui semnificativ la eficientizarea proceselor operaţionale, atât în ceea ce priveşte recepţia (inbound), cât şi livrarea (outbound) coletelor. Capacitatea de sortare s-a îmbunătăţit cu 40% faţă de locaţia anterioară, ajungând la 1.700 de colete procesate/oră.

Relocarea va permite extinderea ferestrei operaţionale cu 1,5 ore, oferind mai mult timp pentru gestionarea coletelor. În plus, în etapa de outbound, noua facilitate va duce la consolidarea procesului de sortare în cuşti direcţionale multiple, contribuind astfel la degrevarea altor facilităţi, inclusiv a hub-ului Cargus din Braşov, dar şi la îmbunătăţirea întregului flux operaţional.

Potrivit comunicatului, depozitul din Târgu Mureş va fi deservit de o echipă de 75 de angajaţi, incluzând funcţii de management, curieri, sortatori, agenţi financiari şi alte roluri esenţiale. În funcţie de cerinţele operaţionale, până la 70 de curieri vor putea deservi această locaţie, asigurând servicii rapide şi de înaltă calitate pentru întreaga zonă a judeţului Mureş.

Noua facilitate va consolida eficienţa operaţională şi capacitatea de a răspunde rapid nevoilor în creştere ale clienţilor Cargus. Această investiţie în infrastructură subliniază angajamentul companiei de a rămâne un partener de încredere, care oferă soluţii logistice moderne şi sustenabile.

Cu o experienţă de peste 30 de ani, Cargus este prima companie de curierat de pe piaţa din România. În prezent, compania are peste 3.000 de angajaţi şi colaboratori, oferind o gamă largă de servicii de curierat: livrare la adresă, dar şi în afara locuinţei, prin reţeaua naţională de parteneri SHIP & GO, se arată în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5603
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2951
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9644
Gram de aur (XAU)Gram de aur389.2309

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb