Ce riscă bărbatul care a scrijelit pe un lamantin viu numele Trump

J.P.
Internaţional / 13 ianuarie 2021

Ce riscă bărbatul care a scrijelit pe un lamantin viu numele Trump

Autorităţile federale care se ocupă de gestionarea apelor şi de conservarea vieţii sălbatice în statul american Florida caută informaţii cu privire la un individ sau indivizi care au comis un act de o cruzime ieşită din comun - au tăiat un lamantin pe spate cu cuţitul pentru a inscripţiona numele "Trump" în carnea acestuia, relatează The Guardian, citat de Digi24.

Atacul asupra animalului a fost denunţat de Citrus County Chronicle, care a publicat fotografia cu animalul acvatic în carnea căruia fusese scrijelit numele preşedintelui american în mod foarte vizibil.

"Serviciul pentru protecţia faunei sălbatice marine din Statele Unite investighează un atac asupra unui lamantin", au transmis autorităţile americane. Lamantinul a fost filmat în zona în care râul Homosassa din statul Florida se varsă în ocean. Autorităţile încearcă să dea de urma făptaşilor.

Lamantinii sunt animale mari acvatice, foarte docile şi de culoare gri. Ei reprezintă o atracţie turistică importantă în Florida, deşi numărul lor a început să scadă în ultima vreme din cauza reducerii habitatului lor natural.

Lamantinii sunt protejaţi de lege, iar făptaşii riscă închisoare şi o amendă usturătoare

Conform BBC, animalele sunt protejate de legea americană, iar indivizii găsiţi vinovaţi de uciderea sau hărţuirea lor riscă amenzi de 50.000 de dolari şi până la un an de închisoare.

Centrul pentru Diversitate biologică, o companie caritabilă pentru conservarea mediului, oferă, de asemenea, o recompensă de 5.000 de dolari pentru cei care pot oferi informaţii cu privire la făptaşi.

"Este sfâşietor să vezi un astfel de animal chinuit într-un asemenea mod criminal. Este clar că persoanele care au vătămat acest animal lipsit de apărare sunt capabile de violenţe şi mai grave. Ei trebuie prinşi cât mai curând cu putinţă", a spus directoarea centrului, Jaclyn Lopez.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb