CEC Bank: Plata huvinietei sau a taxei de pod de la Feteşti - Cernavodă, direct din Mobile Banking

T.B.
Bănci-Asigurări / 25 martie

CEC Bank: Plata huvinietei sau a taxei de pod de la Feteşti - Cernavodă, direct din Mobile Banking

CEC Bank oferă clienţilor săi, începând din această lună, posibilitatea achiziţionării huvinietei sau să îşi plătească taxa de pod de la Feteşti - Cernavodă direct din aplicaţiile de Mobile Banking şi Internet Banking ale băncii, se arată într-un comunicat al băncii, remis redacţiei.

Noile servicii sunt oferite în baza parteneriatului dintre CEC Bank şi Scala Assistance, alături de care banca a lansat, încă din anul 2021, serviciul de achiziţie a rovinietelor, potrivit sursei.

Conform datelor din comunicat, "Ne bucurăm că am adăugat şi aceste servicii în platformele noastre de banking digital. Fie că este vorba de achiziţia de huviniete sau de plata taxei de pod Feteşti - Cernavodă, clienţii noştri beneficiază de metode de plată rapide şi sigure, pe care le pot accesa oricând şi de oriunde. Plata huvinietei vine în sprijinul românilor care tranzitează ţara vecină, oferind o soluţie de plată 100% digitală iar taxa de pod este o alternativă la plata prin sms", a declarat Mugur Podaru, director Operaţiuni la Distanţă în cadrul CEC Bank.

Întregul proces de achiziţie a huvinietei sau de încasare a taxei de pod prin aplicaţia de Mobile Banking - CEC app durează doar câteva minute, iar plata se realizează în mod automat, din contul selectat de utilizator. Dovada emiterii huvinietei sau a achitării taxei de pod se salvează instant în secţiunea dedicată din aplicaţie, care serveşte şi ca arhivă pentru aceste documente, conform băncii.

Cu această ocazie, în aplicaţia de Mobile Banking a fost lansată şi o altă funcţionalitate extrem de utilă pentru clienţii CEC Bank: actualizarea adresei de e-mail folosite în relaţia cu banca, direct din CEC app, se mai arată în comunicat.

Aplicaţia de Mobile Banking - CEC app oferă în prezent unele dintre cele mai avansate funcţionalităţi din piaţă şi are peste 525.000 de clienţi, în creştere cu peste 44% în ultimul an, informează banca.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ..asta da ...realizare !!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb