Cegeka se extinde în Grecia

S.B.
Companii / 22 mai 2023

Tom De Vos, Director la Cegeka European Delivery Center

Tom De Vos, Director la Cegeka European Delivery Center

Cegeka, furnizor european de servicii ICT cu sediul în Belgia, a anunţat extinderea sa în Grecia prin deschiderea unui nou birou în Atena.

Această nouă locaţie va fi cel de-al patrulea centru european de livrare al Cegeka, după România, Moldova şi Cehia. În plus, faţă de regiunile sale de livrare europeană, de unde sunt serviţi clienţii, Cegeka operează în mai mult de 10 ţări europene.

Specialişti IT calificaţi şi adaptarea culturală conduc extinderea Cegeka în Grecia

Extinderea Cegeka în Grecia se bazează pe o combinaţie de specialişti IT calificaţi, adaptare culturală şi antreprenoriat. Valorile lor de respect, autenticitate şi dezvoltare a oamenilor joacă un rol crucial în această decizie. "Suntem angajaţi să creăm un mediu de lucru incluziv care să promoveze creşterea şi dezvoltarea angajaţilor. Având în vedere istoria mândră a Greciei în ceea ce priveşte meşteşugurile, măiestria şi creativitatea, aşteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu forţa de muncă talentată a ţării pentru a stimula inovaţia şi excelenţa. Cu o creştere aşteptată de 300 de angajaţi în următorii trei ani, ne propunem să valorificăm bogăţia de talente IT din Grecia pentru a ne consolida capacităţile europene în serviciul clienţilor noştri", afirmă Tom De Vos, Director la Cegeka European Delivery Center.

Investiţia în oameni şi infrastructură pentru mai multă flexibilitate şi scalabilitate

"În urma deschiderii noului birou din Grecia, ne propunem să anticipăm viitoarea creştere a companiei şi să ne asigurăm că suntem pregătiţi să răspundem nevoilor tot mai mari ale clienţilor noştri", afirmă Stijn Bijnens, CEO-ul Cegeka. "Suntem încrezători că această nouă locaţie ne va oferi mai multă flexibilitate şi scalabilitate, permiţându-ne să servim mai bine clienţii noştri din Europa. Investim în oamenii noştri şi în infrastructură pentru a asigura cel mai înalt nivel de servicii partenerilor noştri."

Creşterea viitoare anticipată prin extinderea în Grecia, alte oraşe luate în considerare

În timp ce Cegeka va începe în Atena, compania ia în calcul deja extinderea în alte oraşe precum Salonic în viitorul apropiat. Extinderea în Grecia consolidează poziţia Cegeka ca furnizor de tehnologie de top din Europa, investind în tehnologii precum cloud hibrid, AI, securitate cibernetică şi în oameni. "Aşteptăm cu nerăbdare să construim relaţii de durată cu talentele IT din Grecia", a concluzionat Stijn Bijnens.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb