Cele mai multe companii cu sedii multiple întâmpină probleme de reţea cel puţin o dată pe lună

R.S.
Companii / 21 mai

Cele mai multe companii cu sedii multiple întâmpină probleme de reţea cel puţin o dată pe lună

59% dintre companiile cu sedii multiple, în zone geografice diferite au experimentat probleme de reţea legate de structura lor multi-site cel puţin o dată pe lună, a constatat Kaspersky. Printre cele mai frecvente provocări menţionate se numără întreruperile de reţea, conexiunile pierdute şi performanţa slabă a serviciilor şi aplicaţiilor, conform unui comunicat transmis redacţiei.

Potrivit comunicatului, cel mai recent raport Kaspersky, "Managing geographically distributed businesses: challenges and solutions", oferă o perspectivă mai profundă asupra provocărilor de securitate a reţelei cu care se confruntă companiile geo-distribuite în construirea şi menţinerea infrastructurii lor multi-site. De asemenea, evidenţiază problemele legate de protecţia informaţiilor pentru toate birourile lor.

Conform acestui raport, 46% dintre companiile geo-distribuite au întâmpinat probleme de reţea, între o dată şi de trei ori pe lună, în timp ce 13% au declarat că au experimentat provocări de reţea în fiecare săptămână. Restul de 40% dintre companii au spus că se confruntă cu aceste probleme doar de câteva ori pe an sau nu le-au întâmpinat deloc.

În ceea ce priveşte cele mai frecvente provocări, căderile sau întreruperile de reţea au fost cea mai răspândită problemă în rândul companiilor (55%). Pierderea conectivităţii şi performanţa slabă a serviciilor şi aplicaţiilor au fost experimentate de 45% dintre respondenţi. Printre alte probleme de reţea, respondenţii au mai menţionat capacitatea inadecvată a conexiunii (37%) şi oprirea completă sau parţială a reţelei (32%).

Pentru a minimiza posibilitatea apariţiei problemelor de reţea, experţii Kaspersky recomandă utilizarea soluţiilor dedicate, cum ar fi Kaspersky SD-WAN, care gestionează întreaga reţea corporativă dintr-o singură consolă. Acest produs converge canalele de comunicaţie separate şi funcţiile reţelei în cadrul companiilor, facilitând construirea reţelelor fiabile şi permiţând conectarea noilor filiale cu o experienţă de tip zero-touch, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb