Chairry Design & Furniture înregistrează vânzări de 3 ori mai mari pe segmentul de wellness în industria hotelieră

F.D.
Companii / 11 octombrie 2022

Raluca Dorobanţu, managing partner Chairry Design & Furniture

Raluca Dorobanţu, managing partner Chairry Design & Furniture

Chairry Design & Furniture, companie specializată pe segmentul de fit-out - amenajări interioare complete şi solutii de mobilier, înregistrează la final de sezon estival o cifră de afaceri de 3 ori mai mare faţă de cifrele înregistrate în aceeaşi perioadă a anului 2021, pe segmentul de wellness - mobilier pentru piscine şi plaje, conform unui comunciat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, în primele 8 luni ale anului curent, Chairry a livrat mobilier pentru piscine şi plaje în valoare de 220.000 de euro, faţă de valoarea de 45.000 de euro înregistrată în aceeaşi perioadă a anului trecut. Loft Studio, Aqua President, Alma Resort, Bacolux Hotels, Club Don Pedro sunt o parte dintre proiectele semnate de Chairry anul acesta, pe segmentul de mobilier exterior.

Un an bun pentru antreprenorii din industria hotelieră. Continuă investiţiile în wellness

La nivelul lunii iulie 2022, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2021, numărul turiştilor străini care au intrat în România a crescut cu aproape 50%, potrivit INS. Printre destinaţiile preferate, atât ale turiştilor români cât şi ale celor străini se numără litoralul, Bucureştiul, staţiunile balneare şi zonele montane.

Interesul crescut al turiştilor a atras şi investiţii importante în segmentul HORECA, peste 670 de noi unităţi de cazare, fiind centralizate la nivel naţional în perioada mai - august 2022 pe platforma Hotel Invest.

Potrivit specialiştilor Chairry Design & Furniture, piaţa ultimilor ani a devenit mult mai competitivă la nivel de investiţii, concept şi servicii oferite. Atât hotelurile, cât şi centrele spa, piscinele dar şi restaurantele implementează noi solutii si inovatii la nivel de experienţe, dar şi de design interior şi exterior. Potrivit datelor din piaţă, noi investiţii importante sunt în curs de pregătire pe segmentul HORECA, se mai arată în comunicat.

"Vedem în continuare un potential major în ceea ce priveşte dezvoltarea segmentului local de HORECA şi dezvoltarea componentei de wellness. Efectele pe care pandemia le-a avut asupra industriei hoteliere i-a forţat pe antreprenorii din domeniu să îşi regândească planurile de business şi să investească în starea de bine a clienţilor. Piaţa HORECA a fost una efervescentă şi în perioada pandemiei, iar noile tendinţe de wellness vor impulsiona dezvoltarea unor noi concepte în acest sector," declară Raluca Dorobanţu, managing partner Chairry Design & Furniture.

Chairry Design & Furniture, o companie antreprenorială românească, operează de peste 20 de ani pe piaţa locală şi este specializată în design şi amenajări interioare, precum şi în furnizare de soluţii de mobilier importat sau produs local. În total, Chairry a importat până în prezent peste 20.000 de piese de mobilier şi a amenajat peste 50.000 mp de spaţii interioare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb