Cifra de afaceri a Sanconfind Câmpina a crescut cu 10% în primul trimestru din 2023

S.B.
Companii / 24 mai 2023

Cifra de afaceri a Sanconfind Câmpina a crescut cu 10% în primul trimestru din 2023

Centru Medical Sanconfind Câmpina, cel mai mare şi modern spital privat din Prahova, a înregistrat o creştere de 10 procente a cifrei de afaceri în primul trimestru din 2023, potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei.

Ioan Simion, fondator al spitalului privat, anunţă că în acest moment etapa de dezvoltare este încheiată şi se lucrează la reglaje fine, la consolidare. Spitalul Sanconfind are acum 230 de angajaţi şi mulţi colaboratori, iar pentru 2023 se aşteaptă o creştere a numărului de pacienţi. Calitatea excelentă a dotarilor spitalului a atras medici români care lucrau deja în ţări precum Belgia, Franţa, Anglia sau Canada.

"Investiţiile s-au terminat! Vom dezvolta specialităţile cele mai căutate: dermatologia, ortopedia, recuperarea medicală, operaţii pe coloană minim invazive. Infrastructura spitalului este deosebită, avem toată dotarea necesară, cea mai modernă la fiecare specialitate. Acum, în funcţie de medicii pe care îi avem, vom mai face achiziţii de echipamente şi instrumentar specific. Spitalul are 230 de angajaţi şi mulţi colaboratori. Avem medici care au lucrat în străinătate şi au revenit în ţară (Belgia, Franţa, Canada, Anglia). S-au adaptat foarte uşor pentru că au găsit aceleaşi echipamente, dar mai noi decât acolo", a declarat Ioan Simion.

Creştere de 5% în 2022 faţă de 2021

"Ca afacere, creşterea faţă de anul precedent a fost relativ modestă, cam 5% ca cifră de afaceri. Oricum anul trecut am ajuns la 5 milioane de euro cifra de afaceri. Să sperăm că anul acesta o să meargă mai bine, pentru că se consolidează secţiile, activităţile medicale care au început eşalonat de-a lungul timpului. Lumea a început să afle despre ce noutăţi se fac la SanConfind şi asta înseamnă că va creşte şi numărul de pacienţi. Anul trecut au fost aproape 110.000 de pacienţi care au trecut pragul spitalului", a mai adăugat Ioan Simion.

Maternitatea Sanconfind este, categoric, cea mai noua unitate de acest gen din ţară, dar încă nu a ajuns la un grad de ocupare satisfăcător din perspectivă economică. Costul unei naşteri la Sanconfind a rămas la 8900 de lei şi este mult sub nivelul preţurilor din Bucureşti. Distanţa de aproape 100 de km între cele două localităţi face maternitatea de la Câmpina atractivă pentru pacientele din Capitală, dar şi din zone precum Ploieşti, Târgovişte sau Buzău.

"Secţia de Obstetrică Ginecologie merge încă sub pragul de rentabilitate, sunt pierderi. În secţia de recuperare medicală avem tot ce ne trebuie, inclusiv apă sărată, nămol de Techirghiol, kineto... condiţii de cazare de excepţie. Avem nevoie de paturi pentru spitalizare continuă. Trebuie să intrăm în contact cu Casa de Asigurări pentru a putea reduce efortul financiar suportat de pacient (15-20%)".

Spitalul beneficiază de una dintre cele mai moderne baze de tratament din ţară, oferind în acelaşi timp o apă extrem de bogată în săruri minerale (210g/l), extrasă de la mare adâncime, şi cel mai bun nămol din România (Techirghiol).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb