CIOLACU, DESPRE DĂNCILĂ: "Pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti"

A.P.
Politică / 28 martie 2021

"Pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti"

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că nu a citit cartea fostului lider social- democrat Viorica Dăncilă şi a afirmat, după ce i-a fost citit un pasaj din volum, că "pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti", dar că el nu se încadrează în această categorie, potrivit news.ro.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, duminică, la Prima TV, dacă a citit cartea Viorică Dăncilă şi a răspuns: "Nu, mi-a dat-o domnul Vasile Dâncu, mi-a dat-o cadou, nu am apucat. E în ţiplă, în continuare".

Marcel Ciolacu a adăugat că îşi respectă colegii, dar pentru frustrări sau depresii există specialişti, după ce i-a fost citit un pasaj din volum.

"Eu respect toţi colegii, mai ales doamnele. Pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti. Nu mă încadrez printre ei. îi doresc multă sănătate şi un viitor cât mai bun. Nu acuz pe nimeni de nimic. Am făcut o sugestie. Îi doresc sănătate multă şi ne vedem fiecare de drumul nostru", a declarat Marcel Ciolacu.

Ciolacu a mai precizat că nu el ca lider întocmeşte listele cu candidaţi la Parlament, după ce în spaţiul public au apărut discuţii că Viorica Dăncilă nu s-a regăsit printre candidaţii la Parlamentul României.

"Listele de parlamentari le fac preşedinţii de filiale. Nu am promis nimănui, nimic", a declarat Ciolacu.

Viorica Dăncilă a făcut mai multe acuzaţii la adresa lui Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu în cartea-interviu pe care a publicat-o.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Iar pentru faradelegi, musamalizari, santaje, hotii si asasinate la nivel national si international, exista securisti!

    Nu citeste pentru ca il doare. Ca Coldea cand se concentreaza. Absolventii astia de particulare si scoli inalte de aparare nu citeste!

    Si "crize Economice" ....

    de adaugat la Titlu! 

    Crizele economice sunt strans legate cu intensitatea variatiilor negative ce se propaga in societate! 

    In depresii economice creste consumul de alcool, pastile, tigari, droguri; cresc decesele, divorturile, furturile, amenzile, creste rata de degradare fizica a constructiilor Mobiliare si Imobiliare din zona; creste instabilitatea politice, creste instabilitatea valutara, creste somajul, creste youth unemployment (deci propagarea comportamentelor asociate valului de varsta ca pondere in economie), cresc incidentele penale, scade coruptia si cresc simultan condamnarile coruptiilor ce au fructificat valul ascendent economic din trecut; creste instinctul "nationalis" - "individualism"; etc. 

    semnat comenturi "cretine" 

    semnat comenturi"cretine" 

    "Pentru frustrări, anxietăţi, depresii, există specialişti. Nu mă încadrez printre ei."Ciolacu

    El n-are frustrari, anxietati , depresii .... sa-i spuna cineva ca nu exista nimic pentru șarlatanii politici cu imunitate dobandita prin vot ....sunt irecuperabili 

    1. pentru cineva care a lesinat in direct nu ma asteptam sa faca asemenea insinuari mai ales in conditiile de azi unde pe fondul frustrării, anxietăţii, depresiilor tot mai multi oameni isi exprima nemultumirile cu orice risc si in orice mod spre satisfactia lui Ciolacu & Co

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb