CIOLOŞ:  "Criza pestei porcine, cauzată de incompetenţa Guvernului"

V.D.
Politică / 2 septembrie 2018

Dacian Cioloş

Dacian Cioloş

Fostul premier Dacian Cioloş a afirmat astăzi faptul că Guvernul PSD-ALDE este responsabil pentru criza pestei porcine africane din România, responsabilităţi directe având premierul Viorica Dăncilă, ministrul Agriculturii, Petre Daea, şi directorul ANSVSA, Geronimo Brănescu.

"Vorbesc de criza pestei porcine africane, care ocupă, încet - încet, bucată cu bucată, toată ţara şi care riscă să distrugă un sector agro-alimentar întreg. Ne confruntăm în acest caz cu o criză care este extrem de gravă din acest punct de vedere. Este o criză care se datorează, din punctul meu de vedere, în primul rând incompetenţei Guvernului PSD-ALDE - şi aici aş spune că responsabilităţi directe a ceea ce se întâmplă are doamna prim-ministru, pentru că dânsa are sub control toate instituţiile care ar fi putut şi care ar trebui să ţină sub control această criză, domnul ministru Daea, în calitatea lui de ministru al Agriculturii, care vizează şi acest sector al creşterii porcinelor, şi, evident, în cel puţin aceeaşi măsură, preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, Geronimo Brănescu", a declarat Dacian Cioloş în cadrul unei conferinţe de presă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Gresit, cei vizati au totusi grija, dar de alti porci. 

    Taman Ciolos vorbeste de "incompetenta".

    Pe vremea cand el era prim ministru s-au deschis circulatiei 0 km de autostrada iar ministrii plecau din guvern la aceeasi rata la care se schimba chilotii! 

    In feb 2016, cand au murit copiii din cauza sindromului hemolitic uremic iar executivul Ciolos n-a fost in stare sa identifice sursa nu era vorba de incompetenta?

    Atunci, ca niste ticalosi, au aruncat vina ba pe romanii care nu se spală pe mâini, ba in curtea unui un mic producator roman de branza. Acuzatii care s-au dovedit ulterior nefondate, dar care au bagat in faliment fabrica! 

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb