Citadella Titan: 19 apartamente au fost vândute în iulie

V.B.
Companii #Imobiliare / 8 august 2014

Citadella Titan: 19 apartamente au fost vândute în iulie

Ansamblul rezidenţial Citadella Titan a vândut, în iulie, 19 apartamente (un record pentru o lună de vară), în schimbul a 961.994 euro plus TVA 5%. Majoritatea cumpărătorilor a optat pentru apartamentele cu 2 şi 3 camere, urmate de garsoniere, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

În cinci luni de la preluarea complexului de către Premier Estate, au fost vândute 39 apartamente în valoare totală de 1.940.132 euro + TVA 5%, proiectul rezidenţial fiind preferat de familiile tinere. În acest moment, mai sunt disponibile 148 apartamente, cu preţuri de la 35.000 euro + TVA 5% (pentru garsoniere) şi 49.000 euro + TVA 5% (pentru apartamente cu 2 şi 3 camere).

Citadella Titan include două cladiri eficiente energetic, cu câte 14 etaje. Complexul rezidenţial pune la dispoziţie o serie de facilităţi, printre care o zonă de recreere amenajată cu spaţii verzi, loc de joacă pentru copii, 273 locuri pentru parcare, subterane şi supraterane, şi serviciu de pază 24/24 h.

Din martie, Citadella Titan este în portofoliul companiei de consultanţă şi vânzări asistate Premier Estate. Cu o vechime de 6 ani pe piaţa imobiliară, Premier Estate este reprezentantul de vânzări al mai multor ansambluri rezidenţiale, precum Asmita Gardens, Ibiza Sol, Doamna Ghica şi Green Vista.

Construit pe 7.900 mp, Citadella Titan a fost finalizat în două etape. În octombrie 2009, s-au încheiat lucrările la prima clădire, în timp ce, patru luni mai târziu, în februarie 2010, s-au finalizat şi lucrările la a doua clădire. Fiind declarat în insolvenţă, ansamblul Citadella Titan a intrat, în februarie 2013, sub administrarea judiciară a Euro Insol, firmă specializată în reorganizare judiciară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb