Comandantul armatei ucrainene a ordonat întărirea apărării în estul regiunii Doneţk

A.D
Internaţional / 4 octombrie

Comandantul armatei ucrainene a ordonat întărirea apărării în estul regiunii Doneţk

Comandantul forţelor armate ucrainene, generalul Oleksandr Sîrski, a anunţat ieri că a ordonat întărirea apărării în estul regiunii Doneţk, la numai o zi după ce Kievului a anunţat că militarii s-au retras din oraşul Vuhledar, informează news.ro

Preşedintele Zelenski a recunoscut pierderea oraşului Vuhledar şi a declarat că principala problemă este retragerea trupelor şi protejarea vieţilor.

Guvernatorul regiunii Doneţk, numit de Rusia a declarat că ambele părţi recunosc valoarea strategică a oraşului, dar că eforturile de reconstrucţie vor dura.

Trupele ruse avansează continuu în diferite sectoare din estul Ucrainei, în ciuda incursiunii surpriză a Kievului în regiunea Kursk din vestul Rusiei, în luna august, când Ucraina spera că va încetini avansul ruşilor.

Sîrski a scris pe social media că lucrează în "unul dintre cele mai fierbinţi sectoare ale frontului" cu Brigada 25 aeropurtată Siceslav. El nu a dat detalii cu privire la locaţie, dar brigada operează pe frontul Pokrovsk, o zonă unde atacurile ruseşti au luat amploare. "În timp ce lucram în brigadă, am luat o serie de decizii menite să consolideze stabilitatea şi eficacitatea apărării noastre", a afirmat Sîrski.

Armata ucraineană a anunţat miercuri că retrage trupele din oraşul minier Vuhledar, pentru a evita încercuirea de către trupele ruse şi pentru a "păstra personalul şi echipamentul militar". Rusia a folosit deseori această tactică pentru a-şi asigura controlul asupra altor aşezări ucrainene.

"Vieţile (soldaţilor) trebuie să fie salvate pentru că sunt oamenii noştri, sunt cetăţeni ai Ucrainei", a declarat Zelenski.

Moscova controlează la momentul de faţă puţin sub o cincime din Ucraina, dar Putin a declarat ca şi obiectiv principal al Moscovei este să cucerească în întregime regiunile Doneţk şi Luhansk.

Statul Major al Ucrainei a declarat că în sectorul Pokrovsk se poarta cele mai violente lupte. Forţele ruse au lansat acolo, 28 de atacuri şi alte 23, în sectorul Kurakove din apropiere.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Cu referire la perioada curentă, Iisus a anunțat: "Când mai târziu veţi auzi de războaie și de tulburări [Acesta este anunțul unui război major. Cu toate acestea, nu vor fi utilizate arme nucleare strategice], să nu vă înspăimântaţi, pentru că întâi trebuie să se întâmple aceste lucruri. Dar împlinirea [semnului = un război nuclear] nu imediat" (Luca 21:9).

    În Cartea lui Daniel citim: "Şi [regele nordului = Rusia începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea (Daniel 11:27)] se va întoarce în ţara lui cu multe bunuri [1945], iar inima lui va fi împotriva legământului sfânt [ostilitate față de creștini]. El va acţiona [mare activitate în arena internaţională] şi se va întoarce în ţara lui [dezintegrarea Pactului de la Varșovia și a Uniunii Sovietice. Un militar rus s-au întors în ţara lor]. La timpul fixat se va întoarce [Rusia își va recăpăta influența pe care a pierdut-o după prăbușirea URSS. UE și NATO se vor destrăma. Multe țări din fostul bloc estic se vor întoarce la o alianță militară cu Rusia. Aceasta implică, de asemenea, acțiuni militare (Luca 21:9)]. Şi va intra la sud [acesta va fi începutul războiului nuclear. Detonatorul va fi conflictul etnic (Matei 24:7)], dar nu va mai fi ca înainte [victorie în 1945] și mai târziu [și victoria ulterioară în următorul mare război]" (Daniel 11:28,29).  

    Atunci va avea loc o intervenție directă a SUA și război nuclear la nivel mondial (Daniel 11:30a).  

    Aceasta va fi un măcel reciproc. Va fi folosită o sabie de mare putere (Apocalipsa 6:4).

    Acesta nu va fi sfârșitul lumii. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor nasterii (Matei 24:8; cf. Isaia 5:24,25). 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5085
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2942
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9133
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.6722

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb